Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Rock & Pebble 


Rock & Pebble is een jong merk, dat in 2014 is opgericht. Het merk is gevestigd in Amerika en Engeland. Rock & Pebble creeërt uniek speelgoed, wat eigenlijk stuk voor stuk designobjecten zijn voor in de kinderkamer (of zet het fijn in het zicht in de woonkamer)! "We creeëren dingen waar we over dagdromen en waarvan we stiekem hopen dat ze echt zouden bestaan; hoe gaaf zou het zijn om in een Appel-huis te wonen?" De designs zijn modern en stimuleren de creativiteit. De ongebruikelijke combinatie van fantasie én design kenmerkt dit mooie merk! 

Rock & Pebble poppenhuizen 

De poppenhuizen die in het voorjaar van 2014 op de markt zijn gebracht zijn een enorme hit. De eerste varianten waren het Appel-huis en het Peren-huis. Wat kenmerkend is voor alle poppenhuizen van Rock & Pebble is de ruimtelijkheid; alle vertrekken zijn gemakkelijk te bereiken. Op die manier kan er echt fijn met de huizen worden gespeeld, én de mooie meubels en poppetjes kunnen fijn in het zicht worden tentoongesteld.

Rock & Pebble produceert duurzaam, met veilige materialen 

Bij Rock & Pebble heeft drie fijne doelstellingen: natuurlijk, gif-vrij en duurzaam. Rock & Pebble produceert duurzaam in de UK. Zij gebruiken voor hun producten multiplex van berkenhoud, dat met de hand wordt gladgeschuurd en afgewerkt. De "beech-uitvoeringen" van de producten (de ongeverfde artikelen) hebben verder geen behandeling gehad en zijn dus volledig vrij van elke toevoeging. De producten met een kleur worden gekleurd met gecertificeerde, niet-giftige verf. Combineer dit allemaal met de prachtige designs en je hebt een merk dat wij met heel veel liefde toevoegen aan ons assortiment! 
 

 

 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: