Blafre Lunchbox Groot - Flower White

Blafre Lunchbox Groot - Flower White

Merk:Blafre
Materiaal:HDPE, vrij van BPA en ftalaten
Beschikbaarheid:Op voorraad: bestellingen worden elke maandag & donderdag verzonden!
€19,95
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Wij garanderen uitstekende service
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Bestellingen worden elke maandag en donderdag verzonden
Gratis cadeauservice

Blafre Lunchbox - Bloemen Blauw-Wit

Een mooie Lunchtrommel van het Noorse merk Blafre. Een rechthoekige Lunchbox met een handige vakverdeling: een groot vak voor de broodjes, twee kleine vakjes voor yoghurt (er past precies een yoghurt-bakje in) en fruit. De deksel van de broodtrommel opent (e sluit) gemakkelijk bij de hoeken. De lunchtrommel is van zeer goede kwaliteit en gemaakt van recyclebaar en veilig plastic (HDPO; hoge dichtheid polyethyleen) volledig vrij van schadelijke stoffen als BPA en Ftalaten. 

Het bakje van de Blafre lunchbox is marineblauw met een witte deksel. Op de deksel zit een mooi patroon van grafische bloemetjes. De bloemenprint is vrij grafisch dus ook voor stoere jongens een prima optie!

Blafre produceert zo ethisch en natuurlijk als mogelijk

Alle kinderproducten van Blafre zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zo ethisch en natuurlijk als mogelijk. Voor haar drinkflessen kiest ze voor RVS en de lunchtrommels zijn gemaakt van veilige, recyclebare plastic zonder chemische stoffen. De verpakking is gemaakt van karton en de producten worden zoveel mogelijk lokaal (in Noorwegen) geproduceerd. 

Blafre

Blafre is een Noors familiebedrijf, opgericht in het najaar van 2015 door de toen zwangere Ingrid in haar eerste zwangerschapsverlof. Ingrid is de designer van alle Blafre producten en Remi regelt al het andere. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje Nora. De producten van Blafre laten zich het beste omschrijven als kleurrijk en hip met een vleugje retro. Alle kinderproducten van Blafre zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zo ethisch en natuurlijk als mogelijk. De bekendste producten van Blafre zijn de lunchtrommels (in aansprekende vormen en kleuren) en drinkflessen van RVS. De producten van Blafre worden inmiddels verkocht in winkels door heel Noorwegen, maar ook in verschillende Europese landen, Zuid-Korea, Japan en Australië. 

Materiaal: HDPE (hoge dichtheid polyethyleen; een dikkere ondoorzichtige plasticsoort die veilig is, ook om vaker opnieuw te gebruiken)
Eigenschappen: vrij van BPA en ftalaten - Recyclebaar 
Afmetingen: 18,8x13,2x7,3 cm
Vaatwasser: ja 
Magnetron: nee
Leeftijd: 1+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed