Lifefactory Fliptop Cap - voor Lifefactory flessen

Lifefactory Fliptop Cap - voor Lifefactory flessen

Merk:Lifefactory
Materiaal:polypropyleen (BPA-vrij) & siliconen
Beschikbaarheid:Uitverkocht
9,99
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis cadeauservice!
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Op werkdagen voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Fliptop Cap voor Lifefactory Flessen

Een fijne dop voor op de glazen drinkflessen van Lifefactory. De Fliptop Cap past op de drinkflessen van 350ml, 470ml en 650ml. Dus niet op de babylijn! De dop drinkt erg prettig door de zachte siliconen drinktuit. 

De dop wordt gemaakt van polypropyleen; een veilige plasticsoort

De Fliptop Cap wordt gemaakt van polypropyleen; een veilige en volledig recyclebare plasticsoort. Polypropeen is vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat (weekmakers) dus veilig voor dagelijks gebruik. De tuit waar je echt uit drinkt wordt gemaakt van medische kwaliteit siliconen; eveneens veilig. 

Fliptop Cap - Lifefactory - Lekdicht? 

De Fliptop Cap is volgens Lifefactory volledig lekdicht. Dit klopt; met de dop erop kan de fles op z'n kop en geschud en er lekt geen vloeistof uit. Vereiste hiervoor is wel dat de dop erop zit. Wanneer deze loskomt lekt de fles wel. Mee naar school is goed te doen, maar zet de fles wel even rechtop naast een broodbakje o.i.d. in de tas zodat de dop niet snel loskomt. 

Lifefactory

Lifefactory is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 is opgericht door Daren Joy en Pam Marcus; een designer en een kindervoedingsspecialist. Pam Marcus werkte in een ziekenhuis, als expert op het gebied van kind-ontwikkeling. Naarmate de jaren verstreken nam haar bezorgdheid over de chemicaliën die kinderen dagelijks binnenkrijgen bij het gebruik van plastic drinkflessen toe.  Het gemis aan gezonde, innovatieve alternatieven deed haar besluiten deze zelf op de markt te gaan brengen!
De babyflessen waren het eerste product waarmee Lifefactory op de markt kwam, hierop volgden al snel de flessen die ook geschikt zijn voor grotere kinderen en zelfs volwassen-drinkflessen.

Materiaal: hoogwaardige medisch verantwoorde siliconen & polypropyleen (veilige en recyclebare plasticsoort)
Eigenschappen: vrij van BPA/BPS, PVC en ftalaat (weekmakers) 
Vaatwasser: ja
Leeftijd: 0+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed