Anker - Bouwset Junior 2 - 100% natuurlijke materialen

Anker - Bouwset Junior 2 - 100% natuurlijke materialen

Merk:Anker
Materiaal:kalk, kwartszand, kleurpigmenten en lijnzaadolie
Beschikbaarheid:Op voorraad
19,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Geweldig mooie bouwset van het Duitse kwaliteitsmerk Anker 

Dit is de 2e bouwset van het kwaliteitsmerk Anker. Ze hebben in totaal vijf junior-sets met allemaal verschillende bouwstenen ontwikkeld. De paketten verschillen verder niet in moeilijkheid, puur in andere vormen en kleuren van de blokken. Leuk om alle bij elkaar te sparen dus! 
Het Duitse merk Anker produceert al meer dan 130 jaar de prachtigste bouwsets, met volledig handgemaakte bouwstenen. De stenen zijn allemaal van natuurlijke ingrediënten gemaakt en worden naarmate de tijd verstrijkt eigenlijk alleen maar mooier. Een geweldig (origineel en verantwoord) kado, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (ook in verband met kleine onderdelen en verstikkingsgevaar), onder begeleiding is er vanaf 3 jaar al goed mee te spelen.

De bouwsets van Anker-Junior zijn er in vijf varianten. Deze bevatten allemaal 55 prachtige natuurlijke bouwstenen en zijn qua moeilijkheidsgraad ook niet anders. Het enige verschil zit in de vormen en kleuren van de bouwstenen, de ene set bevat blauwe bruggen, de ander weer meer rode daken, etc. Voor de echte fans zijn er dus vijf sets te verzamelen! Kijk hieronder welke Anker Junior-sets er nog meer zijn: 

Bouwset van 100% natuurlijke materialen

De bouwstenen worden volledig ecologisch vervaardigd in Duitsland, uit 100% natuurlijke materialen. De ingrediënten (kalk, kwartszand, kleurpigmenten en lijnzaadolie) worden in een groot vat gemengd tot een licht olie-achtige poeder. Dit mengsel wordt samengeperst in speciale mallen. Vervolgens worden de stenen op 110 graden gedroogd in grote ovens. Om de hoogste kwaliteit te kunnen verzekeren wordt tenslotte elke steen afzonderlijk gemeten en getest. Kortom: een echt kwaliteitsproduct dat garant staat voor vele uren bouwplezier! 

Wat zit er in de Junior-2 bouwset van Anker 

De bouwset bestaat uit 55 handgemaakte bouwstenen; blauw, roze en geel. De bouwstenen variëren in grootte, deze set bevat leuke blauwe bogen en verder veel vierkante en rechthoekige stenen. 

Materiaal: kalk, kwartszand, kleurpigmenten en lijnzaadolie 
Afmetingen: het doosje waarin de stenen zitten in 20x13x4,6 cm 
Eigenschappen: vrij van chemische toevoegingen, volledig natuurlijk materiaal 
Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Let op: in het begin hebben de stenen nog een typisch lijnzaadolie-geurtje, dit wordt vanzelf minder 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed