Plan Toys - Peek-a-boo Roller Pastel

Plan Toys - Peek-a-boo Roller Pastel

Merk:PlanToys
Materiaal:100% gerecycled hout & planwood
Beschikbaarheid:Op voorraad: bestellingen worden elke maandag & donderdag verzonden!
€13,95
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Wij garanderen uitstekende service
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Bestellingen worden elke maandag en donderdag verzonden
Gratis cadeauservice

PlanToys Peek-a-boo Roller

Deze Plan Toys Peek-a-boo roller kan door je baby over de grond gerold worden, de gekleurde onderdeeltjes klikken naar binnen en weer naar buiten wanneer de roller over de grond gaat. Dit babyspeeltje prikkelt het visuele (het tevoorschijn poppen van de gekleurde onderdeeltjes) en auditieve (het klikgeluidje dat je baby met het speeltje produceert zodra het rolt) vermogen van je kind. 

Ook erg leuk als kraamcadeau of om mee te brengen naar een babyshower!

Planwood 

De producten van PlanToys worden gemaakt van Planwood. Dit houtproduct is gemaakt van zaagsel gemaakt van 100% gerecycled afvalhout dat door middel van verhitting en hoge druk en een minimale (<1%) hoeveelheid ecologische lijm in alle mogelijke vormen gegoten kan worden. Vroeger was dit alleen mogelijk met plastic en dat dit tegenwoordig mogelijk is met verantwoorde en duurzame materialen is een enorme vooruitgang. Planwood is afwasbaar en uitermate geschikt om allerlei leuk speelgoed van te produceren! 

PlanToys

Het milieubewuste en duurzame merk PlanToys produceert al meer dan 30 jaar geweldig educatief baby- en kinderspeelgoed. Ze staan voor kwaliteit, educatie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze gebruiken de meest innovatieve methoden om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. Voor hun producten gebruiken ze alleen gerecycled hout en planwood (dat ontstaat door het versnipperen en samenpersen van restafval en takken van de rubberbomen) en alles wordt gekleurd met natuurlijke inkt. 100% veilig!

Materiaal: gerecycled hout & planwood, binnenin een houten balletje
Verf: gekleurd met kleuren afkomstig van kruiden dus 100% natuurlijk
Afmetingen: 6,4 x 6,4 x 3,9 cm
Leeftijd: 4+ maanden

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed