Loullou - Houten wiggen voor babygym 1st Play - Roze&Blauw

Loullou - Houten wiggen voor babygym 1st Play - Roze&Blauw

Merk:Loullou
Materiaal:FSC-gecertificeerd Berken multiplex
Beschikbaarheid:Op voorraad
24,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Wiggen voor 1st Play houten babygym van het Deense merk Loullou

Alternatieve kleuren voor de houten 1st Play Babygym van het Deense merk Loullou. Zo kun je met de kleuren variëren! De Wiggen zijn er in het roze & blauw, roze & grijs of blauw & grijs. 

Loullou producten stimuleren de ontwikkeling van je kind op natuurlijke wijze

De producten van Loullou worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelingsfasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteunen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens Loullou het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Aansluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van baby's

Hoe vaak zie je tegenwoordig niet de meest felle, lichtgevende en geluidproduce-rende babyspeeltjes voorbij komen. Vanzelfspreken worden baby's hierdoor geboeid, maar bij Loullou kiezen ze een andere weg. Zij willen aansluiten bij je baby's natuurlijke ontwikkelingsproces, zonder storende geluiden of lichtjes die je baby kunnen verwarren. Je baby kan zelf rustig op onderzoek uit zodra het hier aantoe is. En is het na verloop van tijd uitgekeken op bepaalde speeltjes of toe aan iets anders, dan verwissel je het aanbod aan de babygym. 

Gemaakt van duurzame en biologische materialen 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens Loullou een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

De 1st play van Loullou is gemaakt van 12 mm berken multiplex dat afkomstig is van FSC-gecertificeerde leveranciers. Het hout wordt vervolgens behandeld met eco-gecertificeerde verf en bijenwas. De afwerking is zacht en gepolijst. Er wordt niets on-natuurlijks toegevoegd aan deze mooie babygym! 

Loullou 

Het merk Loullou is afkomstig uit Denemarken. Het merk is opgericht door Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen. Hij heeft de Loullou-wereld gecreëerd; een plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze ook gestimuleerd worden om dit te doen. De naam "Loullou" heeft hij gekozen omdat het de eerste woordjes van zijn oudste dochter Karla waren.

Materiaal: 100% FSC-gecertificeerd Berken multiplex
Verf: eco-gecertificeerde bijenwas 
Eigenschappen: gecertificeerd eco-vriendelijk en non-toxic
Kleur: blauw en roze 
Leeftijd: 0+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedMisschien ook leuk...