Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Het grote Diplomaboek - Mama Baas

Het grote Diplomaboek - Mama Baas

Merk:Mama Baas
Materiaal:papier
Beschikbaarheid:Op voorraad
16,34
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Het Grote Diplomaboek

Het Grote Diplomaboek van Mama Baas is een leuk cadeau-boekje voor (aanstaande) moeders of voor de kinderen zelf. Het boek bevat 28 mooi geillustreerde diploma's die allemaal genoeg ruimte bieden om zelf in te vullen en in te kleuren. Als ouder kun je de diploma's zelf met je kind invullen en inkleuren maar ook in de klas zijn de thema's die voorbij komen op de diplomas's erg leuk om te behandelen. 

Het Grote Diplomaboek bevat (onder andere) diploma's voor: ik kan mijn jas aandoen, ik kan mijn neus snuiten, ik kan mijn naam schrijven, ik kan alleen fietsen, ik kan overdag op het potje, ik heb alle grote mensentanden, ik heb mijn zwemdiploma, ik kan veters strikken, etc. Maar ook de papa's en mama's worden niet vergeten: mama is de allerliefste en papa is de coolste. Zo heb je gelijk iets leuks voor vader- of moederdag om samen met je kind in te kleuren en te personaliseren tot een lief cadeau! 

Mama Baas 

Het grote Diplomaboek is geschreven door Mama Baas. Mama Baas is een online magazine opgericht door twee moeders voor en door vrouwen met een kinderwens en moeders met kinderen van 0-12 jaar. Mama Baas staat voor no-nonsense, authentiek en recht door zee. Officieel is Mama Baas in maart 2015 online gegaan, daarvoor waren Evelien Kayaert en Sofie van Herpe er al langere tijd mee bezig. Het Grote Diplomaboek is door Sophie van Herpe geschreven en geillustreerd door Emma Thyssen, de uitgeverij is Lannoo.  

Materiaal: karton
Eigenschappen: FSC-gecertificeerd
Afmetingen: 18x21 cm
ISBN: 9789401435888
Leeftijd: 2+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedMisschien ook leuk...