Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Houten Klimrek (Pikler Triangle) - Groot (120cm) Inklapbaar & Verstelbaar- Kelos

Houten Klimrek (Pikler Triangle) - Groot (120cm) Inklapbaar & Verstelbaar- Kelos

Merk:Kinder Wonderland
Materiaal:espenhout met eco-wax
Beschikbaarheid:Op voorraad
274,95
 

Beschikbare opties:

*Kleur Klimrek:

Accessoires:

Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Houten Klimrek (Pikler) Groot (120cm) - in 3 standen verstelbaar - Kelos

* Zeer grote Pikler Triangle (aanbevolen voor 2-7 jaar)
* Volledig inklapbaar
* Verstelbaar in 3 standen (120cm , 110cm, 100cm hoog)
* Verkrijgbaar in Naturel of Regenboog kleur
* Mogelijk met bijpassende accesoires: Glijbaan/ladder, Touwladder of Glijbaan/klimbaan (bekijk hier meer informatie over de accessoires)

Een unieke speelplek voor elk kind! Dit klimrek helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en de motoriek. Voor alle leeftijden geschikt omdat het op een oneindig aantal manieren gebruikt kan worden.

Deze Pikler Triangle is gemaakt van hoogwaardig espenhout en geverfd met veilige eco wax. Espenhout is erg sterk en voelt zacht aan. De klimdriehoek wordt gedemonteerd verzonden. Het klimrek in elkaar zetten is eenvoudig: de montage-instructies zijn bijgevoegd in het pakket. Het klimrek is opvouwbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

Aanbevolen voor kinderen van 2 tot 7 jaar. De afmetingen van de driehoek zijn afhankelijk van de positie, de zijkanten van de driehoek zijn 120cm lang. De hoogste drie hoek is 120 cm hoog, de tweede positie is 110 cm hoog en de laagste positie is 100 cm hoog.

Het hout is geverfd met ecologische, babyveilige natuurlijke beschermende eco-wax voor hout. Deze wax bevat lijnolie speciaal voor houtverwerking, colofonium (dennenhars), bijenwas en een samenstelling van andere hoogwaardige wassoorten. Het heeft een de lichte geur van honing. Het met was behandelde oppervlak behoudt een fluweelzachte glans, is extra slijtvast en krijgt waterafstotende eigenschappen. Bij droog weer is het klimrek ook prima buiten te gebruiken.

De Pikler Triangle is CE-gemarkeerd, getest en voldoet aan de internationaal geaccepteerde geharmoniseerde normen voor speelgoedveiligheid van de Europese Unie (Richtlijn 2009/48 / EG

Dit klimrek is gebaseerd op de gedachtengang van Emmi Pikler: al bewegend leert de baby of dreumes zichzelf en de wereld kennen. En dit klimrek is ook nog eens montessori-proof!

Eventueel verkrijgbaar: bijpassende glijbaan, klimtouw, of klimbaan!

Materiaal: espenhout, bewerkt met eco-wax
Afmeting: De afmetingen van de driehoek zijn afhankelijk van de positie, de zijkanten van de driehoek zijn 120cm lang. De hoogste drie hoek is 120 cm hoog, de tweede positie is 110 cm hoog en de laagste positie is 100 cm hoog.
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Veiligheid: is getest en gecertificeerd volgens de normen voor speelgoedveiligheid van de Europese Unie (richtlijn 2009/48 / EG).

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed