Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Modu - Curiosity Kit - Geel (4+ creaties)

Modu - Curiosity Kit - Geel (4+ creaties)

Merk:Modu
Materiaal:100% recyclebaar kunstof
Beschikbaarheid:Op voorraad
119,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Modu - Curiosity Kit - Geel

MODU is een modulair systeem van blokken, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Strak en clean, in neutrale hoofdtinten, met kleine kleuraccenten. Je merkt het meteen aan het minimalistische design: MODU heeft Scandinavische roots. Het werd ontwikkeld in Kopenhagen, door een team van jonge mensen dat bij het creëren van de modulaire blokken maar 1 doel voor ogen had: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen, dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen.

  • 15 onderdelen: 3 blokken, 6 staven, 4 wieltjes
  • Minstens 4 bouwwerken mogelijk

Wat is modu?

MODU is een modulair systeem van blokken in zacht schuim, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Strak en clean, in neutrale hoofdtinten, met kleine kleuraccenten.

MODU werd ontwikkeld in Kopenhagen, door een team van jonge mensen dat bij het creëren van de modulaire blokken maar 1 doel voor ogen had: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen, dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen door active play te stimuleren.

Wat maakt modu zo duurzaam?

Als ouder wil je natuurlijk niet investeren in speelgoed, om dan te merken dat je kinderen er na enkele maanden zijn uitgegroeid. En dat gebeurt sneller dan je denkt, want kinderen ontwikkelen op jonge leeftijd zodanig snel, dat ze soms na enkele weken al nieuwe motorische uitdagingen nodig hebben. Precies daar speelt MODU op in! Want als je kindje een ontwikkelingsfase of een bepaalde MODU-creatie ontgroeid is, dan bouw je gewoon een andere. En zo doet MODU je kindje groeien, maar groeit MODU ook met je kleine bouwer mee!

Onze MODU-blokken zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden, tot 6 jaar. Dus als je een van de drie MODU-kits aankoopt, dan ben je zeker dat niet alleen je jongste kindjes, maar ook de grotere broers of zussen nog vrolijk kunnen meespelen. (En we hebben ons laten vertellen dat enthousiaste mama’s en bouwgrage papa’s ook nog uitdaging vinden in MODU! ?)

Maar hoe helpt modu dan aan de ontwikkeling van je kind?

Wel, MODU stimuleert de ontwikkeling van kinderen dankzij ‘active play’! Dat is waar het om draait. De zachte blokken uit schuim vormen namelijk een uitdaging op creatief én motorisch vlak, want ze kunnen opgebouwd worden aan de hand van de bijgeleverde instructies, maar kinderen kunnen uiteraard ook fantasie-creaties maken.

Rollen op een karretje met wielen, met mama een toren bouwen, maar even goed racen op een treintje, een loopwagentje verder duwen, evenwicht bewaren op een parcours… alles kan. En wat opvalt: kinderen gebruiken heel dikwijls hun hele lichaam om met MODU te spelen, en dat is exact de bedoeling.

Want als alternatief voor de eventuele schermtijd die kinderen hebben (en waar ze ook van mogen genieten!), is het dus ook heel waardevol om kiddo’s weer actief te laten bezig zijn met speelgoed, en met MODU kan dat!

En hoe zit het met veiligheid en ecologie?

De bedenkers van MODU hebben hier een van hun allerbelangrijkste punten van gemaakt. Ze creëerden speelgoed waar kinderen lang mee kunnen bouwen, wel jaren. En dat op een verantwoorde manier, want de zachte blokken van MODU zijn gemaakt uit ecologisch materiaal. Er werd gekozen voor 100% recycleerbaar ABS-kunststof voor de staven, onschadelijk EVA-foam voor de blokken zelf, en alles is vrij van phtalaten en BPA, én goedgekeurd in de EN71 categorie uiteraard!

Veilig, duurzaam, ecologisch en goed voor jarenlang speelplezier dus, dat is MODU.

Inhoud: 15 onderdelen (3 blokken, 6 staven, 4 wieltjes, 1 zakje voor de staven en een boekje met bouw-inspiratie)
Materiaal: 100% recycleerbaar ABS-kunststof - Onschadelijk EVA-foam - Vrij van phtalaten en BPA
Leeftijd: Geschikt voor kinderen ouder dan 6 maanden

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed