Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Kapla Box (200-delig)

Kapla Box (200-delig)

Merk:Kapla
Materiaal:onbehandeld grenenhout, ecologisch gekapt
Beschikbaarheid:Op voorraad
49,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Kapla Box (200-delig)

Kapla set met 200 identieke blank grenenhouten plankjes voor eindeloos constructief bouwplezier.

Kapla is een constructiespeelgoed welke bestaat uit identieke grenenhouten elementen. De afmetingen van de elementen, 8x24x120mm, maakt ze zeer geschikt om grenzeloos mee te bouwen. Stapel de elementen simpelweg op elkaar, zonder enige vorm van bevestiging en laat je fantasie op de vrije loop.

Het idee voor Kapla is ontstaan in Frankrijk bij het bouwen van een kasteel. Kapla leidt kinderen de artistieke wereld binnen, bevordert creativiteit, concentratievermogen en de capaciteit om zich aan te passen aan verschillende situaties.

De Kapla elementen zijn vervaardigd met extreme precisie en ecologisch verantwoord. het hout is afkomstig van 100% eeuwig hernieuwbare bossen in het zuidwesten van Frankrijk. Ze zijn geheel natuurlijk en onbehandeld en in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen CE en EN 71.

Kapla is al interessant voor het maken van eenvoudige kleine bouwwerken of een domino opzet tot en met het maken van waanzinnige bouwwerken zoals het Kapla Colosseum in de video hieronder, waar 9000 plankjes voor zijn gebruikt. Op YouTube zijn meerdere video's te vinden met bijzondere bouwwerken van Kapla plankjes.

Afmetingen
Box: 37,2 x 26,5 x 15 cm
Plankjes: 0,8 x 2,4 x 12 cm

Materiaal: onbehandeld grenenhout, ecologisch gekapt
Kleur: hout
Leeftijd: 3+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed