Ette Tete - Houten Klimrek 'Mopitri' (Pikler)

Ette Tete - Houten Klimrek 'Mopitri' (Pikler)

Merk:Ette Tete
Materiaal:berken multiplex, vernis op waterbasis
Beschikbaarheid:Op voorraad
€249,95 229,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Houten Klimrek 'Mopitri'

Een unieke speelplek voor elk kind! Dit klimrek helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en de motoriek. Voor alle leeftijden geschikt omdat het in een oneindig aantal vormen gebruikt kan worden.

Baby's en kinderen klimmen overal op: op stoelen, tafels, banken, kastjes. Klimmen is een natuurlijke behoefte en vaardigheid die ze vaak willen oefenen. Vrij kunnen bewegen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het vermogen om te kunnen klimmen speelt een grote rol in de ontwikkeling van de motoriek en balans. Met dit klimrek wordt een veilige speelplek gemaakt, waar uw kind zich heerlijk op kan uitleven. Elke keer klimmen is zowel een work-out als een puzzel die opelost moet worden.

Dit klimrek 'Mopitri' is uniek! Het is een aanpasbare drihoek die op heel veel manieren gevormd kan worden. Zo wordt het nooit saai. 

Materiaal: berkenmultiplex, berkenstaven, vernis op waterbasis
Afmeting: De afmetingen van de driehoek zijn afhankelijk van de positie, de hoogste driehoek is 60cm hoog. Elk segment is 37,4cm lang. De breedte van de driehoek is 80 cm.
Leeftijd: vanaf 12 maanden tot ongeveer 4 jaar
Veiligheid: is getest en gecertificeerd volgens de normen voor speelgoedveiligheid van de Europese Unie (richtlijn 2009/48 / EG).

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed