Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Loullou Houten Memory

Loullou Houten Memory

Merk:Loullou
Materiaal:FSC-gecertificeerd hout
Beschikbaarheid:Op voorraad
29,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Loullou Houten Memory

Een mooi vormgegeven houten memoryspel van het duurzame merk Loullou. De eenvoudige maar duidelijke afbeeldingen zijn goed te herkennen en stimuleren je kleintje om het geheugen te oefenen. Gemaakt van FSC-gecertificeerd triplex hout. De houten memoryset bestaat uit 36 "kaartjes". 

Dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van dit spel is het een aanwinst voor de spelletjeskast en iets waar ook de volgende generatie nog met veel plezier mee kan spelen.

Loullou producten stimuleren de ontwikkeling van je kind op natuurlijke wijze

De producten van Loullou worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelings-fasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteunen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens Loullou het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Gemaakt van duurzame en biologische materialen 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens Loullou een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

Loullou 

Het merk Loullou is afkomstig uit Denemarken. Het merk is opgericht door Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen. Hij heeft de Loullou-wereld gecreëerd; een plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze ook gestimuleerd worden om dit te doen. De naam "Loullou" heeft hij gekozen omdat het de eerste woordjes van zijn oudste dochter Karla waren.

Materiaal: FSC-gecertificeerd hout
Eigenschappen: gecertificeerd eco-vriendelijk en non-toxic
Kleur: hout
Leeftijd: 1+

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed