Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Marbushka Bugs - coöperatief bordspel (vanaf 4 jaar)

Marbushka Bugs - coöperatief bordspel (vanaf 4 jaar)

Merk:Kapla
Materiaal:FSC-gecertificeerd hout
Beschikbaarheid:Op voorraad
29,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service
Zorg dat de vrolijke insecten niet in het doosje van professor Bugsy verdwijnen in dit slimme bordspel!

Professor Bugsy is gek op insecten en om ze te kunnen observeren, wil hij zoveel mogelijk van deze kriebeldiertjes vangen. Maar welk insect wil nu in een luciferdoosje terechtkomen? Het leven is veel leuker buiten een luciferdoosje!

De insecten zijn lekker op vakantie en ze ontspannen zich in hun zomerhuizen en nemen af en toe een duik. Dan eindigt de vakantiepret. Het is weer tijd om naar huis te gaan. Dat is een gevaarlijke reis, want de professor loert op hen op het pad dat naar de stad leidt... Hoeveel insecten zullen naar Insectendam terugkeren?

Inhoud van het spel: 1 spelbord, 1 luciferdoosje, 20 insecten, 2 dobbelstenen

Bugs is een coöperatief spel. Dat betekent dat je samen naar het doel in het spel werkt en dus samen wint of samen verliest. Tijdens het spel help je elkaar. In dit spel win je of verlies je samen Marbushka spellen

Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals houten dobbelstenen, figuren, papier, canvas en karton. Hoge kwaliteit is met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn.

Deze spellen hebben werkelijk alles. Prachtig design wordt gecombineerd met inhoudelijk goede spellen. Er zijn zowel competitieve als coöperatieve varianten, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot welke leeftijd dan ook. 

Marbushka


Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen natuurlijke producten in het assortiment op te nemen en er wordt nauw samengewerkt met de lokale leveranciers om dit te bereiken. Fijn is dat de dozen een prettig formaat hebben waar inhoud de doos vult, dus geen loze ruimte. Ze worden niet omhuld met een plastic seal.

Fairtrade

Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werkomstandigheden.

Leeftijd: 5+
Spelers: 2-4

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed