Altijd gratis feestelijk ingepakt!
ökoNORM - Aquarel verfdoos 6 kleuren

ökoNORM - Aquarel verfdoos 6 kleuren

Merk:ökoNORM
Materiaal:100% natuurlijke ingrediënten
Beschikbaarheid:Op voorraad
5,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Aquarel verfdoos met 6 kleuren - ökoNORM 

Deze 6 kleuren zijn zeer geschikt om mee te schilderen en natuurlijk perfect om (paas)eieren mee te verven. Het setje bevat een klein kwastje. De 6 kleuren zijn: rood, geel, groen, oranje, blauw en roze. De kleuren hebben een natuurlijke glans. Ze zijn daarom perfect voor het schilderen op witte of bruine eieren.

Producteigenschappen:

  • glutenvrij
  • notenvrij
  • lactosevrij
  • veganistisch

Deze aquarel verf is geschikt voor gebruik op school of in je vrije tijd. De onopvallende natuurlijke kleuren veranderen in prachtige heldere kleuren wanneer ze worden gemengd met water.

De verf kan vlekken achterlaten op je kleren, dus voor de zekerheid onmiddellijk eruit wassen. Wanneer de verf op je huid komt dan is deze gemakkelijk met zeep te verwijderen. De verf is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal.

Kook een aantal eieren en ga gezellig samen met je kleintje aan de slag met deze ecologische waterverf van Ökonorm. Beschilder de eieren en zet ze neer als decoratie. Leuk voor de Paasdagen!

ökoNORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Ingrediënten: natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden voor levensmiddelen, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en o.a. krijt 
Keurmerk: door ÖKO-TEST geclassificeerd als "zeer goed", aanbevolen door "spiel gut"
Hoeveelheid: 1 set met 6 kleuren
Leeftijd: 3+ jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar, onder de 3 jaar is er natuurlijk onder begeleiding heel goed mee te spelen)

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed