Natuurlijke Textiel Waskrijtjes - ökoNORM

Natuurlijke Textiel Waskrijtjes - ökoNORM

Merk:ökoNORM
Materiaal:geproduceerd uit hernieuwbare, natuurlijke grondstoffen
Beschikbaarheid:Op voorraad
9,99
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Natuurlijke Textiel Waskrijtjes van ökoNORM

Deze textiel waskrijtjes van het duurzame merk ökoNORM zijn erg leuk! Je kunt ermee op textiel (t-shirts) tekenen en dit is vervolgens was- en strijkvast. Textiel is in de wasmachine wasbaar op 40C. 

De waskrijtjes worden gemaakt van ingrediënten uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. De krijtjes zijn bij uitstek geschikt voor natuurlijke stof (katoen), voor synthetische stof zijn ze minder geschikt. 

Het hoge aandeel bijenwas in de krijtjes kan ervoor zorgen dat ze soms wit uitslaan. 

Gebruiksaanwijzing Textiel Waskrijtjes 

Er wordt door ökoNORM geadviseerd om de stof die betekend gaat worden eerst te wassen. Plaats daarna een stuk karton tussen de stof. De kleur moet dik worden anagebracht zodat de was volledig kan nestelen rond de vezel. Voor fijne contouren kan een stift gemakkelijker werken. 

ökoNORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Ingrediënten: wax, paraffine olie, natuurlijke kalk en kleurstoffen
Keurmerk: door ÖKO-TEST geclassificeerd als "zeer goed", aanbevolen door "spiel gut"
Hoeveelheid: 15 krijtjes 
Leeftijd: 3+ jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar, onder de 3 jaar is er natuurlijk onder begeleiding heel goed mee te spelen) 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed