Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Kitpas - Uitwisbaar raam krijt - Medium 16 stuks

Kitpas - Uitwisbaar raam krijt - Medium 16 stuks

Merk:Kitpas
Materiaal:Calciumcarbonaat en sint-jakobsschelpen
Beschikbaarheid:Op voorraad
17,20
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Kitpas - Uitwisbaar raam krijt - Medium 16 stuks

Deze set van 16 Kitpas Medium krijtjes (wit, roze, rood, oranje, koraal, geel, licht groen, groen, licht blauw, midden blauw, donker blauw, paars, grijs, licht bruin, bruin en zwart) is de meest uitgebreide Kitpas set. In tegenstelling tot gewone krijtjes kunnen Kitpas krijtjes worden gebruikt op alle niet-poreuze oppervlakken zoals papier, glas, spiegels en whiteboards. Ze zijn boterzacht, hebben levendige kleuren en zijn ook oplosbaar in water - voeg water toe en het verandert onmiddellijk in aquarelverf.

Alle Kitpas Crayons zijn volledig gifvrij (voldoen aan de EN71 veiligheidsvoorschriften) en zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Een paar keer afvegen met een vochtige doek en uw ramen zijn weer als nieuw.

Grootte van de krijtjes: lengte 7,25 x 1 cm in diameter

Kitpas

Kitpas-producten worden vervaardigd door Nihon Rikagaku Industry Co, een familiebedrijf dat in 1937 in Tokio, Japan, werd opgericht door Yozo Oyama. Nihon Rikagaku Industry Co maakt al meer dan 80 jaar hoogwaardige kunstmaterialen en hun meest populaire producten zijn de Kitpas krijtjes.

Kitpas krijt is gemaakt van een mengsel van calciumcarbonaat op basis van kalksteen en fijngestampte sint-jakobsschelpen. De enorme hoeveelheden sint-jakobsschelpen die door de visindustrie in Japan worden weggegooid, hebben geleid tot een groot milieuprobleem. Nihon Rikagaku Industry Co heeft een gepatenteerde techniek voor de productie van krijt ontwikkeld die niet alleen sint-jakobsschelpen gebruikt als hernieuwbaar, gerecycled materiaal, maar ook krijt creëert dat sterker en gladder is!

In 2005 introduceerde Nihon Rikagaku Industry Co Kitpas Art Crayons, een nieuw innovatief materiaal met verschillende speciale eigenschappen. In tegenstelling tot gewoon krijt, kunnen Kitpas Art-krijtjes zich op meerdere oppervlakken hechten, waaronder papier, glas, spiegels en whiteboards. Ze zijn boterzacht, levendig gekleurd, in water oplosbaar en volledig gifvrij (voldoet aan de EN71-veiligheidsvoorschriften) en gemakkelijk schoon te maken. Kitpas-krijtjes zijn een hit bij zowel ouders als kinderen en wonnen de prestigieuze "Stationary of the Year Award" van Japan in 2009.

Materiaal: Calciumcarbonaat op basis van kalksteen en fijngestampte sint-jakobsschelpen
Inhoud: 16 stuks
Leeftijd: vanaf ongeveer 3 jaar

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed