Plantoys Kazoo

Plantoys Kazoo

Merk:PlanToys
Materiaal:100% gerecycled hout & planwood
Beschikbaarheid:Op voorraad
13,99
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

PlanToys Kazoo

Een kazoo maakt een zoemend geluid wanneer je erin zingt of praat. Het is dus geen fluit, maar een manier van geluid maken. Leuk voor kinderen om te experimenteren met hun stemgeluid! 

Planwood 

De producten van PlanToys worden gemaakt van Planwood. Dit houtproduct is gemaakt van zaagsel gemaakt van 100% gerecycled afvalhout dat door middel van verhitting en hoge druk en een minimale (<1%) hoeveelheid ecologische lijm in alle mogelijke vormen gegoten kan worden. Vroeger was dit alleen mogelijk met plastic en dat dit tegenwoordig mogelijk is met verantwoorde en duurzame materialen is een enorme vooruitgang. Planwood is afwasbaar en uitermate geschikt om allerlei leuk speelgoed van te produceren! 

PlanToys

Het milieubewuste en duurzame merk PlanToys produceert al meer dan 30 jaar geweldig educatief baby- en kinderspeelgoed. Ze staan voor kwaliteit, educatie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze gebruiken de meest innovatieve methoden om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. Voor hun producten gebruiken ze alleen gerecycled hout en planwood (dat ontstaat door het versnipperen en samenpersen van restafval en takken van de rubberbomen) en alles wordt gekleurd met natuurlijke inkt. 100% veilig!

Materiaal: gerecycled hout & planwood
Verf: gekleurd met kleuren afkomstig van kruiden dus 100% natuurlijk
Leeftijd: 3+ 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed