Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Grapat - Baby Sticks - 6 stuks

Grapat - Baby Sticks - 6 stuks

Merk:Grapat
Materiaal:beukenhout (PEFC keurmerk)
Beschikbaarheid:Op voorraad
18,60
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Grapat - Baby Sticks - 6 stuks

Wat zit er in de kartonnen buisjes? Het zijn de Baby Sticks, in alle kleuren van de regenboog! Deze vrolijke speelset van Grapat bestaat uit 6 kartonnen kokers en 6 houten kabouterpoppetjes of "Sticks". Zijn het kabouters, bomen, diertjes of fantasiefiguurtjes? 

Heel leuk om te combineren met kinetisch zandhouten dieren of uiteraard de andere prachtige producten van Grapat.

Open einde spel

Het Spaanse merk Grapat biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in zachte kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Grapat, om die reden worden alle speelsets zonder instructies geleverd.

Duurzaam spelen

De producten worden met de hand gemaakt en geschilderd op traditionele wijze. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde Spaanse bossen en wordt uitsluitend bewerkt met natuurlijke grond- en kleurstoffen. De gebruikte kleurstoffen zijn gifvrij en op waterbasis. Door geen gebruik te maken van acrylverf blijven de karakteristiek eigenschappen van het hout behouden.

Grapat werkt samen met lokale ondernemers. Dat voorkomt niet alleen onnodige milieubelasting, maar is ook goed voor de regionale verbondenheid en gezamenlijke trots. Op die manier kan het merk de ook goede en gezonde arbeidsomstandigheden garanderen.

De producten worden afgewerkt met wassen en oliën van plantaardige oorsprong. De oliën kunnen in het begin een sterke aroma hebben, welke na een aantal dagen zal verdwijnen dus geniet ervan! Sinds 2019 is Grapat 100% plastic vrij.

Geproduceerd in: Spanje
Materiaal: beukenhout
Keurmerk: PEFC hout
Afmetingen: diameter 1,8 cm, 4,2cm hoog
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed