Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Grapat - Houten Tinker Tray Sorteerbak

Grapat - Houten Tinker Tray Sorteerbak

Merk:Grapat
Materiaal:beukenhout (PEFC keurmerk)
Beschikbaarheid:Op voorraad
39,80
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Grapat - Tinker Tray Sorteerbak

Kinderen vinden het heerlijk om spulletjes bij elkaar te zoeken en ze te bewaren voor later. De Tinker Tray speelt daar op in en biedt ze tal van verschillende compartimenten om te vullen met wat ze willen. Natuurlijk kan deze mooie, houten sorteerbak ook gebruikt worden in het spel waarbij ze naar hartenlust hun zelf gekozen onderdelen kunnen sorteren. Lekker zelf bepalen wat in welk bakje moet zonder regels of opdrachten van volwassenen. Wat dat betreft is deze Tinker Tray een perfecte toevoeging voor iedereen die open einde spel wil stimuleren.

Dé ideale sorteerbak die ook nog eens mooi is om te zien. Heel mooi om te combineren met de andere prachtige producten vanGrapat.

Open einde spel

Het Spaanse merk Grapat biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in zachte kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Grapat, om die reden worden alle speelsets zonder instructies geleverd.

Duurzaam spelen

De producten worden met de hand gemaakt en geschilderd op traditionele wijze. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde Spaanse bossen en wordt uitsluitend bewerkt met natuurlijke grond- en kleurstoffen. De gebruikte kleurstoffen zijn gifvrij en op waterbasis. Door geen gebruik te maken van acrylverf blijven de karakteristiek eigenschappen van het hout behouden.

Grapat werkt samen met lokale ondernemers. Dat voorkomt niet alleen onnodige milieubelasting, maar is ook goed voor de regionale verbondenheid en gezamenlijke trots. Op die manier kan het merk de ook goede en gezonde arbeidsomstandigheden garanderen.

De producten worden afgewerkt met wassen en oliën van plantaardige oorsprong. De oliën kunnen in het begin een sterke aroma hebben, welke na een aantal dagen zal verdwijnen dus geniet ervan! Sinds 2019 is Grapat 100% plastic vrij.

Geproduceerd in: Spanje
Materiaal: beukenhout
Keurmerk: PEFC hout
Afmetingen: 44 x 29,5 x 4,5 cm. 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed