Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Guidecraft - 8 Treasure Tubes (schat/ontdekkings cilinders) - transparant

Guidecraft - 8 Treasure Tubes (schat/ontdekkings cilinders) - transparant

Merk:Guidecraft
Materiaal:hardhout met acrylvenster
Beschikbaarheid:Op voorraad
46,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Guidecraft - 8 Treasure Blocks (schat cilinders/buizen) - transparant

Wat maakt een leuk geluid als je het schudt? Vind snuisterijen, natuurlijke materialen en zintuiglijke objecten om te verzamelen in de prachtige, stapelbare en immens populaire Treasure Tubes.

Deze toffe set van 8 cilindervormige, transparante acrylbuizen met afneembare deksels kan je vullen met kleine voorwerpen om te observeren, tentoon te stellen of te rammelen. Ideaal voor verkenning van kleur en geluid en lichtpaneel activiteiten.

Voor knikkers, kralen, takjes, bladeren, klein speelgoed en meer.

Fantastisch om te experimenteren. 

Het speelgoed uit de  Guidecraft collectie is enorm robuust en speciaal ontworpen voor intensief dagelijkse gebruik door meerdere leeftijden en daarom zeer geschikt voor gebruik in kinderopvang, BSO's en scholen. 

De grootste cilinder is 14cm hoog en heeft een diameter van 7,62cm. De kleinste cilinder heeft een hoogte van 8,9cm en heeft een diameter van eveneens 7,62cm. 

Open einde spel

Dit spelmateriaal komt zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met natuurlijke materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in zachte kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen.

Materiaal: hardhout met acrylvenster
Afmetingen: De grootste cilinder is 14cm hoog en heeft een diameter van 7,62cm. De kleinste cilinder heeft een hoogte van 8,9cm en heeft een diameter van eveneens 7,62cm. 
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed