Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Magna Tiles - 15 stuks Stardust Mixed Colors - Constructiespeelgoed

Magna Tiles - 15 stuks Stardust Mixed Colors - Constructiespeelgoed

Merk:MagnaTiles
Materiaal:Plastic met magnetische strips
Beschikbaarheid:Uitverkocht
29,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Magna Tiles - 15 stuks Stardust Mixed Colors

Heerlijk creatief spelen met dit constructie speelgoed van Magna-Tiles®! Deze Mixed Colors 15-delige set is een fantastisch set van de Magna Tiles collectie. De Mixed Colors Stardust set van 15 stuks bevat driehoeken en vierkanten in verschillende kleuren. Bij een aantal vierkanten zitten er glitters in het kunststof. Sommige tegels hebben een spiegelend oppervlak. Dit magnetische speelgoed voor kinderen is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt voor uren fantasierijk, open einde spel, waardoor ze hun dromen tot leven kunnen brengen.

STEM-goedgekeurd
De STEM-goedgekeurde magnetische blokken bieden eindeloze mogelijkheden voor jonge, fantasierijke denkers en inspireren urenlang open einde speeltijd terwijl ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van wiskundige, wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden (STEM). De Magna Tiles zijn om die reden ook in het onderwijs te vinden.

De Magna Tiles zijn gemaakt van voedselveilig ABS-plastic dat BPA-vrij is en geen latex of ftalaten bevat. Ze zijn ook duurzaam genoeg om jarenlang fantasierijke creativiteit te weerstaan, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

De magnetische blokken, die bestaan ​​uit stevig plastic en sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels, zijn gelast om jarenlang mee te gaan. Zo zijn de Magna Tiles ontzettend duurzaam! De kleuren zijn levendig, zeer helder en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken. De Magna Tiles hebben een opvallende gelijkenis met glas-in-lood en zijn volledig doorschijnend, met levendige kleuren die na verloop van tijd niet vervagen of mistig worden. 

Deze set is te combineren met alle Magna-Tiles®-sets, zodat kinderen kunnen mixen & matchen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Open einde spel

Magna Tiles biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in heldere kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Magna Tiles!

Inhoud: 7 kleine vierkanten met glitters, 4 kleine vierkanten met spiegel en 4 gelijkzijdige driehoeken

  • Een gelijkzijdige driehoek is een driehoek waarvan alle zijden dezelfde lengte hebben
  • Een gelijkbenige driehoek is een driehoek met 2 zijden van dezelfde lengte en 1 zijde met een afwijkende lengte
  • een rechthoekige driehoek is een driehoek waarvan 1 hoek haaks is (90 graden)

Materiaal: De tegels zijn gemaakt van ABS kunststof. Daardoor zijn ze onbreekbaar en eenvoudig te reinigen.
Inhoud: 7 kleine vierkanten met glitters, 4 kleine vierkanten met spiegel en 4 gelijkzijdige driehoeken
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed