Altijd gratis feestelijk ingepakt!
MagnaTiles Qubix - 19 stuks - Constructiespeelgoed

MagnaTiles Qubix - 19 stuks - Constructiespeelgoed

Merk:MagnaTiles
Materiaal:Plastic met magnetische strips
Beschikbaarheid:Op voorraad
19,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Magna Tiles - 19 stuks Qubix

Heerlijk creatief spelen met dit constructie speelgoed van Magna-Tiles®! Deze 19-delige set van de Qubix is prachtige startersset. Dit magnetische speelgoed voor kinderen is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt voor uren fantasierijk, open einde spel.

In tegenstelling tot de standaard MagnaTiles zijn de Qubix al in 3d gevormd. De 3d vormen hebben magnetische hoekpunten die elkaar aantrekken, dit maakt het bouwen extra gemakkelijk! De afmetingen van een kubus zijn 24 x 24 x 24 mm. Alle andere vormen sluiten daarop aan. 

Inhoud: 8 kubussen, 5 prisma's, 3 pyramides, 2 balken en 1 zeshoekig prisma

STEM-goedgekeurd
De STEM-goedgekeurde magnetische blokken bieden eindeloze mogelijkheden voor jonge, fantasierijke denkers en inspireren urenlang open einde speeltijd terwijl ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van wiskundige, wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden (STEM). De Magna Tiles zijn om die reden ook in het onderwijs te vinden.

De Magna Tiles zijn gemaakt van voedselveilig ABS-plastic dat BPA-vrij is en geen latex of ftalaten bevat. Ze zijn ook duurzaam genoeg om jarenlang fantasierijke creativiteit te weerstaan, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

De magnetische blokken, die bestaan ​​uit stevig plastic en sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels, zijn gelast om jarenlang mee te gaan. Zo zijn de Magna Tiles ontzetten duurzaam! De kleuren zijn levendig, zeer helder en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken. De Magna Tiles hebben een opvallende gelijkenis met glas-in-lood en zijn volledig doorschijnend, met levendige kleuren die na verloop van tijd niet vervagen of mistig worden. 

Deze set is te combineren met alle Magna-Tiles®-sets, zodat kinderen kunnen mixen & matchen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Open einde spel

Magna Tiles biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in heldere kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Magna Tiles

Materiaal: De tegels zijn gemaakt van ABS kunststof. Daardoor zijn ze onbreekbaar en eenvoudig te reinigen.
Inhoud: 8 kubussen, 5 prisma's, 3 pyramides, 2 balken en 1 zeshoekig prisma
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed