Altijd gratis feestelijk ingepakt!
Play Silkies - Speelzijde Lente (90x90cm)

Play Silkies - Speelzijde Lente (90x90cm)

Merk:Play Silkies
Materiaal:8 mm A-klasse Habotai Silk
Beschikbaarheid:Op voorraad
24,95
 
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Vandaag besteld, Maandag in huis*
Klantbeoordeling 9.2 uit 466 reviews
Wij garanderen uitstekende service

Play Silkies Speelzijde Lente

Speelzijde is prachtig, magisch speelgoed waar elk kind van kan genieten! De eenvoud en openheid van speelzijde zijn geweldig. Het mooiste open einde speelgoed dat je kunt vinden! Leg een zijden speeltje in de handen van je kind en je zult versteld staan ​​van wat ze doen: dansen, knuffels dragen in een “draagdoek”, gras voeren aan de paarden en zoveel meer! Door te spelen zijn ze in staat om hun verbeeldingskracht, creativiteit en nieuwsgierigheid te prikkelen, wat leidt tot eindeloze speelmogelijkheden.

Deze silkies zijn gemaakt om sterk, zacht en zijdeachtig te zijn om jarenlang fantasierijk spel mogelijk te maken.

????8 mm A-klasse Habotai Silk
???? Meet ongeveer 90 cm x 90 cm
???? Komt uit Australië

Play Silkies zijn gemaakt van 100% zijden. Deze speeldoek biedt kinderen tal van mogelijkheden om creatief en fantasievol aan de slag te gaan. Als cape, vlag, poppendeken, elfenvleugels, prinsessenjurk of als doek om je eigen hut te bouwen ondergrond voor de mooiste bouwwerken of als achtergrond in de eigen fantasiewereld. Ook leuk om kiekeboe met je baby te spelen en de kleuren te benoemen met een verhaaltje; groen voor een gras, blauw als een meer om op te varen.... Maar het kan ook in een pot om te roeren als soep, of bij muziek- en danslessen om rond te zwaaien op de muziek en je kunt er zelfs een klein cadeautje mee inpakken.
 
In kinderopvang en onderwijs met vrije stroming veel gebruikt voor thematafels, decoratie van feesten, verkleedhoek en diverse activiteiten waar kinderen hun verbeelding optimaal tot hun recht kunnen laten komen.
 
Reinigen
Handwas met milde zeep en hangend laten drogen; de kinderen vinden het zelf ook leuk om te wassen

Open einde spel

Play Silkies biedt spelmateriaal zonder instructies, met een open einde. Het uitgangspunt is om kinderen vrij te laten spelen met materialen die de creativiteit en fantasie stimuleren. Losse onderdelen in heldere kleuren moedigen kinderen aan om een eigen bedacht wereldje te vormen. Er is geen juiste of onjuiste manier van spelen met Play Silkies.

Materiaal: 8 mm A-klasse Habotai Silk
Afmeting: 90x90cm
Leeftijd: vanaf ongeveer 2 jaar (altijd onder toezicht)

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed