Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Squiz

Squiz is opgericht door Elizabeth; een verloskundige en moeder van vijf kinderen! Ze is geboren in Amerika en heeft dankzij haar werk in vele landen gewoond. Elizabeth is altijd erg geïnteresseerd geweest in de wereld van vrouwen en hun kinderen. Tijdens haar (tijdelijke) verblijf in Turkije heeft ze een vereniging opgericht "Bursa International Women's Association" om Turkse en buitenlandse vrouwen samen te brengen rond educatieve en charitatieve projecten.

Elizabeth ontdekte de herbruikbare knijpzakjes na de geboorte van haar 5e kind tijdens een verblijf in de Verenigde Staten. Ze was meteen enthousiast over het concept en besloot dit in Frankrijk op de markt te brengen: het begin van Squiz!

"B-Corp Label"

Squiz is een jong Frans Familiebedrijf dat uit gaat van sterke waarden op het gebied van duurzame ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit heeft ertoe geleid dat zij als een van de eerste Franse bedrijven het label "B Corp" hebben ontvangen; dit is een internationale certificering die bedrijven bundelt met een maatschappelijke en duurzame visie in het ondernemen. 

Squiz is Milieubewust

Door te kiezen voor Squiz maak je een milieubewuste keuze: 1 Squiz knijpzakje vervangt ongeveer 50 wegwerp knijpzakjes. Daarnaast is de verpakking recyclebaar; het etui is gemaakt van recyclebaar polypropyleen (een groen alternatief voor PVC). Ook de ecologische voetafdruk is laag; de zakjes worden zo dicht mogelijk bij haar afzetgebied vervaardigd en verpakt om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. 

Squiz gebruikt veilig materiaal

De knijpzakjes van Squiz zijn gemaakt van plastic dat gegarandeerd vrij is van oplosmiddel, BPA, Ftalaten en PVC. 

Squiz is Maatschappelijk verantwoord

De Squiz producten worden verpakt in Frankrijk in een sociale werkplaats die zich inzet voor professionele integratie van (verstandelijk) gehandicapten. Daarnaast ondersteunt Squiz een aantal specifieke groepen (kinderen met stofwisselingsziekten of misvormingen van de slokdarm) en goede doelen (Care Frankrijk). Ook draagt Squiz bij aan een project va CARE France in Nigeria. 

Er zijn geen producten van dit merk.