Saar Soleares - Slaapjesbalsem - 100% natuurlijk

Saar Soleares - Slaapjesbalsem - 100% natuurlijk

Merk:Saar Soleares
Materiaal:100% natuurlijke ingrediënten
Beschikbaarheid:Uitverkocht
€13,50
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Wij garanderen uitstekende service
Boven € 50 gratis verzending (in NL)
Bestellingen worden elke maandag en donderdag verzonden
Gratis cadeauservice

Slaapjesbalsem van Saar Soleares: natuurlijke ondersteuning bij het in slaap vallen

Kindjes hebben soms moeite om tot rust te komen en lekker in slaap te vallen, dat is niet gek na alle indrukken en nieuwe ervaringen elke dag weer. Deze slaapjesbalsem van Saar Soleares kan je kind helpen om zich over te geven aan hun slaap. De balsem bevat Sint Jansolie, dit helpt om spanningen los te laten en het heeft een kalmerend effect. Daarnaast geven een zacht aroma van lavendel en mirthe een gevoel van veiligheid en rust. ​
Door de heerlijke en herkenbare geur van de balsem is het een mooi product om toe te voegen aan het avondritueel dat je hebt met je kindje voor het slapengaan. Je kindje herkent de geur en zal deze koppelen aan het slapengaan. En wat is nou fijner dan elke avond voor het slapengaan even kort ingesmeerd worden door papa of mama. 

Het gebruik van de Slaapjesbalsem van Saar Soleares 

De slaapjesbalsem kan gebruikt worden voor kindjes vanaf 6 maanden. Wrijf de balsem dunnetjes op het voorhoofd, de slapen en/of de voetzooltjes. De balsem bestaat uit zoete amandel, bijenwas, sint jan, lavendel & mirte en is dus vrij van chemische toevoegingen of andere nare stoffen! 

Ingrediënten: Zoete Amandel (Prunis Dulcis), *Bijenwas (Cera Alba), *Sint Jan (Hypericum Perforatum), *Lavendel (Lavendula Angustifolia) & *Mirte (Myrthus Communis)
* = biologisch gecertificeerd
Gebruik: wrijf de balsem voordat je je kindje op bed brengt dunnetjes op het voorhoofd, de slapen en/of de voetzooltjes. 
Inhoud: 30 ml
Voorzorg: niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen, smeer de balsem eerst eens op de binnenkant van de pols van je baby of kind, wacht vervolgens 24 uur om een overgevoelige reactie uit te sluiten.

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed