Mama Worden - Mama Baas

Mama Worden - Mama Baas

Merk:Mama Baas
Materiaal:papier, kaft: hardcover
Beschikbaarheid:Op voorraad
31,79
 
Voeg toe aan Verlang- of Geboortelijst
Gratis ingepakt in leuk kadopapier!
Boven € 20 gratis verzending (in NL en BE)
Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wij garanderen uitstekende service

Zwangerschapsboek: Mama Worden

Een geweldig dik naslagwerk met werkelijk alles wat je wilt weten over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Het boek is samengesteld door een team van specialisten, onder leiding van prof. dr. Bernard Spitz (docent verloskundige en als gynaecoloog verbonden aan het UZ Leuven) en Sofie Vanherpe (Mama Baas). 

De combinatie van informatie van experts en persoonlijke mama-verhalen maken het een heerlijk leesbaar boek. Vergroot je kennis in deze unieke en prachtige, maar soms ook wat verwarrende en overweldigende periode in je leven. Door te lezen dat bepaalde dingen volstrekt normaal zijn en erbij horen word je gerustgesteld en het vertrouwen in je lichaam wordt groter. En hoe zekerder je je voelt, hoe meer je kunt genieten! 

Heb je net gehoord dat een dierbare zwanger is? Dan is dit echt een prachtig boek om cadeau te doen! 

Mama Baas 

Het boek "Mama Worden" is uitgebracht door Mama Baas. Mama Baas is een online magazine opgericht door twee moeders voor en door vrouwen met een kinderwens en moeders met kinderen van 0-12 jaar. Mama Baas staat voor no-nonsense, authentiek en recht door zee. Officieel is Mama Baas in maart 2015 online gegaan, daarvoor waren Evelien Kayaert en Sofie van Herpe er al langere tijd mee bezig. Het boek "Mama Worden" is geschreven door Sophie Vanherpe en Prof. dr. Bernard Spitz. 

Materiaal: karton
Eigenschappen: FSC-gecertificeerd
Afmetingen: 21x25 cm
Aantal pagina's: 360
Afwerking: hardcover
Uitgeverij: Lannoo
Leeftijd: voor zwangeren en mama's 

Beoordeel dit artikelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed