Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Wishbone

Wishbone design is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat duurzaamheid heel belangrijk vindt, zoals circulaire economische principes, goede materialen, minder afval, herstelbaar, modulair. Om deze reden hebben ze dan ook de loopfiets ontwikkeld die meerdere jaren mee kan gaan zodat je niet bij elke leeftijd een nieuwe hoeft te kopen, met ecologisch verantwoorde materialen en een duurzaam productieproces. Wishbone is een bedrijf dat erg bezig is met het ecologische en duurzame aspect van producten. Zo is Wishbone bijvoorbeeld sinds 2010 een CO2-neutraal bedrijf. Ook voor hun accessoires kiest Wishbone bewust voor (veilige) silicone omdat dit milieuvriendelijker is dan plastic. Wishbone wil kinderen weer aanzetten tot buitenspelen.

Wishbone loopfietsen

Een loopfiets is een fiets waar je mee loopt i.p.v. op te fietsen. De loopfiets heeft geen trappers. Je zit er op zoals op een fiets, maar je stapt er mee vooruit. Een loopfiets is ideaal voor kleine kindjes. Het is zowel speelgoed als dat ze hun evenwicht kunnen oefenen met rondrijden als ze nog niet kunnen fietsen. In plaats van een fiets met zijwieltjes kan het kind leren door met de loopfiets rond te hollen. Er zijn trouwens ook loopfietsen met 3 wielen die wat stabieler zijn voor de allerkleinsten (ca. 1 jaar). Eentje met 2 wielen kan vanaf een jaar of 2 a 2,5j.

Een 3-in-1 loopfiets groeit mee met je kind. De Wishbone bike 3-in-1 bijvoorbeeld kan gebruikt worden vanaf 1 to 6 jaar. Fase 1 is een driewieler, daarna maak je er een tweewieler van en tenslotte draai je het frame om zodat je een hogere loopfiets krijgt. De hoogte van het zadel is verstelbaar van 23 tot 51 cm.

De Wishbone recycled edition is de nieuwe versie van de houten Wishbone die al eerder bestond. Het frame en de wielen zijn volledig gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en tapijten. Er worden zelfs geen niet-biologisch afbreekbare toevoegingen gebruikt. Door het gebruikte materiaal (een eco-kunststof) van het frame is deze steviger dan de houten versie en kan bovendien beter tegen water. Ook de banden zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De banden vul je met lucht (gewone fietspomp) en kan je zachter of juist heel hard zetten.

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: