Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Zuperzozial

Het Nederlandse merk Zuperzozial is onderdeel van Capventure, een Nederlands designbureau en groothandel. Het merk wil producten creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Alle producten worden gemaakt met het oog op de toekomst.

Zuperzozial: Raw Earth collectie

De Raw Earth collectie van Zuperzozial wordt gemaakt van biologisch afbreekbare materialen als bamboe en maïs. De kopjes, bakjes en borden hebben allemaal een aardse uitstraling door de wat ruwe structuren. De kleuren zijn super en voor de kids zijn er leuke dieren-designs. En wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is: het kan gewoon in de vaatwasser, dus ook fijn in gebruik!

Lunchboxen van Zuperzozial

Wij zijn met name heel enthousiast geworden over dit merk door de leuke lunchboxen. De boxen zijn er in alle kleuren en voor de kids zijn er eventueel ook lunchboxen met leuke dierendesigns. De lunchbox wordt net als de Raw Earth collectie gemaakt van maïs en bamboe, is sterk, kan in de vaatwasser én heeft een handige elastieken band zodat de lunchbox ook in de schooltas goed dicht bijft zitten.

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: