Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Bebi Amsterdam

Het Nederlandse merk Bebi Amsterdam is in 2014 opgericht door de twee Amsterdamse vriendinnen Lidewij en Sanne. De collectie bestaat grotendeels uit hippe en originele speenkoorden. Voor moeders die een speenkoord zoeken omdat dat nou eenmaal heel handig is én die op zoek zijn naar een mooie accessoire.. is Bebi Amsterdam een uitkomst! 

Speenkoorden in samenwerking met Lucky No.7

Uit een samenwerking met het Nederlandse (kinderkleding)merk Lucky No.7 zijn twee hele gave speenkoorden voortgekomen: de panda en de wasbeer. Met deze speenkoorden maak je de outfit van je kleine echt helemaal af!

Veiligheidsnormen en materiaalkeuze

De grootste valkuil bij speenkoorden is dat deze vaak te lang zijn en daardoor kunnen kindjes in het koord verstrengeld raken. De lengte van de speenkoorden van Bebi Amsterdam voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. De speenkoorden worden uitgebreid getest op stevigheid en worden altijd geleverd met een duidelijke veiligheidsinstructie. De speenkoorden die wij in ons assortiment hebben (de panda en de wasbeer) zijn gemaakt van stevige canvas (die in Nederland wordt ingekocht), bedrukt met eco-vriendelijke inkt op waterbasis. 

Kleinschalige en lokale productie

Wat we bij Kinder Wonderland natuurlijk altijd fijn vinden is een kleinschalige en lokale productie. De speenkoorden van Bebi Amsterdam worden met de hand gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. De productie van de speenkoorden vindt volledig plaats in Amsterdam en de gebruikte stoffen worden lokaal ingekocht. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: