Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Retourneren

Retourneren

Wanneer een artikel je toch niet bevalt en je het graag wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

Meld je retour makkelijk aan via ons retourportaal. Hier kan je ook een verzendlabel aanmaken.

RETOURPORTAAL

Vermeld bij de retour altijd het bestelnummer.

LET OP, BIJ EEN TUFF TRAY BESTELLING NEEM EERST CONTACT OP MET KLANTENSERVICE! Anders volgt er een toeslag van €49,95

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij het betaalde bedrag zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 14 dagen) terugstorten op het opgegeven rekeningnummer.

Het is belangrijk dt het product niet is gebruikt en dat het (waar mogelijk) in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de klant.

Let op: het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Alle producten worden voor de verzending door Kinder Wonderland met de grootst mogelijke zorg verpakt, het is aan te raden de artikelen op dezelfde wijze te verpakking bij de retourzending. Kinder Wonderland is niet aansprakelijk voor beschadigingen of het zoekraken van de producten tijdens het transport. Vraag altijd om een track & trace code en bewaar deze zorgvuldig totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je retourzending goed is aangekomen.

Hygiëneartikelen kunnen niet retour:
Opengemaakte hygiëneartikelen kunnen wij niet retournemen. Denk aan geopende flessen, speentjes e.d.

Modelformulier voor ontbinding/herroeping:
Je kunt in plaats van bovenstaande procedure ook gebruik maken van het modelformulier voor ontbinding/herroeping. Dit is niet verplicht, maar hier kan indien gewenst voor gekozen worden.
Vul dit formulier volledig in en stuur deze naar: klantenservice@kinderwonderland.nl.

Bij eventuele onduidelijkheden of vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Ruilen

Het is voor ons helaas niet haalbaar om de service van kosteloos omruilen aan te bieden. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel kan deze op bovenstaande wijze worden geretourneerd. Echter de kosten van het retourzenden en eventuele opnieuw toesturen van het gewenste artikel, kunnen wij niet voor onze rekening nemen.

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Vandaag besteld

morgen in huis