Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1đź‘Ś

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Betalen & Verzenden

BETAALMETHODEN

 • iDEAL: Je wordt na het definitief plaatsen van je bestelling automatisch doorgeleid naar een beveiligde betaalpagina van iDEAL. Hier wordt de betaling aan Kinder Wonderland via je eigen bank afgehandeld. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.
 • Bankoverboeking vooraf: Onder vermelding van je naam en het ordernummer kan het totaalbedrag op onze rekening worden voldaan. De artikelen worden na de bestelling vijf werkdagen voor je gereserveerd. Indien er na het verstrijken van deze termijn nog geen betaling binnen is zullen wij contact met je opnemen over het eventuele annuleren van de bestelling. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 
 • Mister Cash of Bancontact voor Belgische klanten: Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 
 • Klarna: Shop nu, betaal in 30 dagen.
 • Creditcard: Mastercard en VISA
 • Paypal: Je wordt na het defintief plaatsen van je bestelling automatisch doorgeleid naar een beveiligde betaalpagina van Paypal. Volg de aangegeven stappen en de betaling aan Kinder Wonderland wordt verwerkt. Kies deze optie ook wanneer je wilt betalen met Credit Card. Voor beide opties worden de gemaakte kosten doorberekend aan de klant (3,1% van de orderwaarde). PayPal heeft verschillende acties (o.a. terugbetaling van retourkosten en een aankoopbescherming in geval het pakketje niet afgeleverd zou worden), hierover staat meer informatie op hun website. 
 • Betaling op factuur: alleen mogelijk voor bedrijven die hier vooraf goedkeuring voor hebben gekregen. Neem contact op met info@kinderwonderland.nl over deze mogelijkheid.

Bedrag overmaken 

Indien je kiest voor betaling vooraf is het belangrijk dat het volledige bestelproces wordt afgerond (kies bij "betaalmethode" voor bankoverboeking) zodat je een ordernummer krijgt. Vermeld dit ondernummer en je naam vervolgens bij de bankoverboeking. 

De bankgegevens van Kinder Wonderland zijn: 
Bank: KNAB Bank 
IBAN: NL23KNAB0258788895
BIC: KNABNLH2

VERZENDING

Kinder Wonderland werkt voor de verzending van bestellingen samen met Sendcloud. Sendcloud verzendt al haar zendingen via PostNL, DPD of DHL. PostNL en DPD bezorgen op maandag t/m zaterdag. DHL levert maandag t/m vrijdag.  

NEDERLAND
De pakketten worden elke werkdag verzonden. Wanneer er op zondag t/m donderdag voor 23.59 uur is besteld, wordt je bestelling in de regel de volgende dag geleverd wanneer je kiest voor avondlevering. Op zaterdag bestelde producten worden op maandag geleverd.
Uitzonderingen: 
- Grote pakketten (meubels, tuff tray) deze hebben een levertijd van 1-2 dagen

BELGIE
De pakketten worden elke werkdag verzonden. Levering is naar keuze met PostNL of DPD. Levering is meestal de volgende dag. Op zaterdag bestelde producten worden meestal op maandag geleverd.
Uitzonderingen: 
- Grote pakketten (meubels, tuff tray) deze hebben een langere levertijd van 1-2 dagen

Levertijd & Vertragingen

Het kan zijn dat uw pakketje langer onderweg is dan u gewend bent. Dit kan komen door feestdagen, drukte bij een vervoerder of andere externe factoren.

Niet thuis tijdens aflevering pakket

Uiteraard hopen we dat er iemand thuis is bij afgifte van je pakket. Afhankelijk van de vervoerder wordt het pakket nogmaals aangeboden of naar een Pick Up point gebracht. Let op, het is mogelijk dat bij de keuze voor een vervoerder het product niet naar een Pick Up point gaat, hou hier dus rekening mee.


VERZENDKOSTEN

Verzendkosten binnen Nederland en Belgie: 

- Tot €40,- zijn de verzendkosten €5,95 
- Vanaf €40,- wordt je bestelling gratis verzonden 

Verzendkosten naar Duitsland: 

- Tot €100,- zijn de verzendkosten €6,95 
- Vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis

Verzending overige landen

Voor verzending naar overige landen; geef het juiste adres op in de checkout en de verzendkosten worden berekend! 
Let op: de verzendkosten die worden berekend gaan uit van pakketten tot 1kg, wanneer er een extra kilotoeslag wordt berekend zullen wij hierover altijd eerst contact met je opnemen of dit akkoord is. Deze kosten worden dan doorberekend aan de klant.

Feestdagen

 • Nieuwjaarsdag
 • Goede vrijdag
 • Pasen (eerste en tweede paasdag)
 • Koningsdag
 • Bevrijdingsdag
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
 • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
 • Oudejaarsdag

Bestellingen op feestdagen worden de eerst volgende werkdag verstuurd.

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Vandaag besteld

morgen in huis