Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Acties

We houden met Kinder Wonderland regelmatig leuke acties via Facebook of Instagram.

Facebook

Voor de acties op Facebook geldt dat de promotie op geen enkele manier is verbonden met Facebook en op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd wordt door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook, maar aan Kinder Wonderland.

De winnaars van de Facebook acties worden random getrokken door middel van een onafhankelijke, digitale keuzemachine waarin wij slechts de URL van de winactie in hoeven in te voeren en de voorwaarden van de actie (meeste likes, meeste deelacties, alle reacties, etc.) en daaruit rolt de winnaar! Gemakkelijk & eerlijk! 

Daarnaast zijn de voorwaarden voor elke Facebook actie gelijk: 

  • Like onze Facebook pagina (en eventueel een Facebookpagina van een partner waarmee de winactie wordt georganiseerd). 
  • Like het bericht van de winactie of reageer op het bericht (welke van beide aan de orde is staat altijd duidelijk in de omschrijving) 
  • Je bent niet verplicht het bericht op je tijdlijn te delen om mee te kunnen spelen met de actie. Voor ons is het natuurlijk altijd leuk als er berichten gedeeld worden, maar dit hoeft dus zeker niet. 

Instagram 

Voor de acties op Instagram geldt dat de promotie op geen enkele manier is verbonden met Facebook en op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd wordt door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook, maar aan Kinder Wonderland.

Disclaimer

Wanneer gebruik wordt gemaakt van een actie en met terugwerkende kracht wordt niet langer aan de actie voldaan (bijvoorbeeld een korting vanaf een bepaald bedrag en daarna het retour sturen van een deel van de order waarna niet langer wordt voldaan aan het bedrag) dan behoudt Kinder Wonderland zich ten alle tijde het recht voor om deze gegeven actiekorting te verrekenen met het retour te betalen bedrag.

Uitgesloten Merken/Producten

Ten alle tijden zijn Stapelstein en Boeken uitgesloten van Kortingsacties. Wij behouden ons het recht voor om willekeurig andere artikelen ook uit te sluiten van kortingsacties.

 

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Feestelijk ingepakt

voor elke gelegenheid

Vandaag besteld

morgen in huis