Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1šŸ‘Œ

Vanaf ā‚¬ 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Duurzaam speelgoed & spelmateriaal voor Kinderdagverblijf, School & Gastouder

Speciaal voor kinderdagverblijven,Ā gastouders en scholen hebben wij de mogelijkheid om een PRO account aan te maken. De voordelen op een rij:

  1. 5% korting over de totale bestelling vanaf ā‚¬150,-
  2. achteraf betalen op factuur
  3. duurzaam en educatief speelgoed
  4. vandaag besteld, vandaag verzonden
  5. advies en pakketten op maat mogelijk

Account aanvragen? Dat kan hier!

De ontwikkeling stimuleren met educatief speelgoed op eenĀ  kinderdagverblijf

Het is heel belangrijk om met het juiste speelgoed ook bij de kinderen in het kinderdagverblijf al de ontwikkeling te stimuleren. Door houten speelgoed te gebruiken bevorder je de motoriek en de creativiteit van kinderen. Kinderen spelen ook nog eens ontzettend graag met speelgoed van hout. Dit komt omdat houten speelgoed eenvoudiger is van opzet. Kinderen kunnen hierdoor hun creativiteit kwijt en hun fantasie de vrije loop laten. Met ons houten speelgoed kunnen ze ook nog eens gemakkelijk zelf aan de slag. Ons speelgoed is perfect speelmateriaal voor in bijvoorbeeld de bouwhoek of poppenhoek van het kinderdagverblijf. Zo vind je bijvoorbeeld in ons assortiment:

Duurzaam speelgoed

AlsĀ kinderopvangĀ ben je vast niet alleen op zoek naar educatief speelgoed. Je bent vast vooral op zoek naar speelgoed dat lang mee gaat. Een voordeel van houten speelgoed is vooral de duurzaamheid. Houten speelgoed is duurder dan plastic, maar het gaat veel langer mee!Ā  Daarom kiezen veel kinderdagverblijven steeds vaker voor speelgoed van hout.

Veilig speelgoed kinderdagverblijf

Het speelgoed moet in een kinderdagverblijf niet alleen educatief en stevig zijn, ook veiligheid is hierbij heel belangrijk, want zo kunnen ongelukken bij de kinderen worden voorkomen. Al ons speelgoed heeft dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering. Hierdoor weet u zeker dat al ons speelgoed veilig is. Dit betekent dat ons speelgoed voor kinderdagverblijven voldoet aan de strengste veiligheidseisen.


Contact

Wil je meer weten of advies over speelgoed voor jouw kinderdagverblijf of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons hier bereiken.

Ā» Kinder Wonderland Ā«

āœØopen-end speelgoed āœØwollen kinderkleding āœØeducatief speelgoed āœØbarnsteen

Gratis bezorging

vanaf ā‚¬ 40,-

Vandaag besteld

morgen in huis