Betalen & Verzenden

BETAALMETHODEN

  • iDEAL: Je wordt na het definitief plaatsen van je bestelling automatisch doorgeleid naar een beveiligde betaalpagina van iDEAL. Hier wordt de betaling aan Kinder Wonderland via je eigen bank afgehandeld. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.
  • Bankoverboeking vooraf: Onder vermelding van je naam en het ordernummer kan het totaalbedrag op onze rekening worden voldaan. De artikelen worden na de bestelling vijf werkdagen voor je gereserveerd. Indien er na het verstrijken van deze termijn nog geen betaling binnen is zullen wij contact met je opnemen over het eventuele annuleren van de bestelling. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 
  • Mister CashofBancontact voor Belgische klanten: Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 
  • Sofort: Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 
  • Paypal: Je wordt na het defintief plaatsen van je bestelling automatisch doorgeleid naar een beveiligde betaalpagina van Paypal. Volg de aangegeven stappen en de betaling aan Kinder Wonderland wordt verwerkt. Kies deze optie ook wanneer je wilt betalen met Credit Card. Voor beide opties worden de gemaakte kosten doorberekend aan de klant (3,1% van de orderwaarde). PayPal heeft verschillende acties (o.a. terugbetaling van retourkosten en een aankoopbescherming in geval het pakketje niet afgeleverd zou worden), hierover staat meer informatie op hun website. 
  • Verzending onder rembours: Je bestelling wordt verzonden en je betaalt het totaalbedrag aan de postbode wanneer hij het pakket komt bezorgen. De kosten van de verzending onder rembours brengen wij volledig bij de klant in rekening: €18,35 tot €23,30 (afhankelijk van gewicht van het pakket) +1% van het totale orderbedrag. 

Bedrag Overmaken 

Indien je kiest voor betaling vooraf is het belangrijk dat het volledige bestelproces wordt afgerond (kies bij "betaalmethode" voor bankoverboeking) zodat je een ordernummer krijgt. Vermeld dit ondernummer en je naam vervolgens bij de bankoverboeking. 

De bankgegevens van Kinder Wonderland zijn: 
Bank: ING Bank 
IBAN: NL79INGB0006452299
BIC: INGBNL2A 

VERZENDING

Kinder Wonderland werkt voor de verzending van bestellingen samen met MyParcel. MyParcel verzendt al haar zendingen via PostNL. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Zij streven ernaar om een pakket de dag na verzending te bezorgen.

De pakketten worden elke maandag en donderdag verzonden. Wanneer er maandag voor 16.00 uur is besteld, wordt je bestelling dinsdag geleverd. Wanneer er donderdag voor 16.00 uur is besteld, wordt je bestelling vrijdag geleverd. 

  • Maandag verzonden = besteld tussen donderdag na 16.00 uur en maandag voor 16.00 uur.
  • Donderdag verzonden = besteld tussen maandag na 16.00 uur en donderdag voor 16.00 uur.

Niet thuis tijdens aflevering pakket

Wanneer je niet thuis bent op het moment dat het pakket bezorgd wordt zal het pakket aan de buren worden aangeboden. Hiervan ontvang je dan een briefje in de brievenbus. Wil je niet dat een pakket bij de buren wordt afgeleverd, vink dit dan aan tijdens het bestelproces (let op: hiervoor worden extra kosten doorberekend)! 

Indien het afleveren bij de buren niet lukt of wanneer er is aangegeven dat niet bij de buren afgeleverd mag worden probeert de bezorger op een later tijdstip nogmaals het pakket bij je thuis te bezorgen. Als er dan weer niemand thuis is om het pakket in ontvangst te nemen geeft de bezorger het pakket af op het postkantoor bij jou in de buurt, hier kan het pakket dan nog 3 weken lang worden opgehaald. 

PakjeGemak 

Mocht je het nou gemakkelijker vinden om je pakketje sowieso af te halen bij een afhaallocatie van PostNL dan kun je gebruikmaken van PakjeGemak. Geef tijdens het bestelproces aan bij welke afhaallocatie je het pakje wilt afhalen en het pakket zal door PostNL op deze locatie worden bezorgd. 

Let op: geef wanneer je kiest voor Pakjegemak altijd ook je eigen adresgegevens duidelijk door, anders wordt het pakketje geweigerd op de afhaal-locatie! 

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te komen halen. Neem hiervoor even contact met ons op. 

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten binnen Nederland: 

- Tot €50,- zijn de verzendkosten €4,95 
- Vanaf €50,- wordt je bestelling gratis verzonden 

Verzendkosten naar Belgie & Duitsland: 

- Tot €100,- zijn de verzendkosten €6,95 
- Vanaf €100,- zijn de verzendkosten €2,95

Verzendkosten naar Duitsland

- Tot €100,- zijn de verzendkosten €9,10 
- Vanaf €100,- zijn de verzendkosten €4,95 

Verzending overige landen

Voor verzending naar overige landen; geef het juiste adres op in de checkout en de verzendkosten worden voorberekend! 
Let op: de verzendkosten die worden voorberekend gaan uit van pakketten tot 1kg, wanneer er een extra kilotoeslag wordt berekend zullen wij hierover altijd eerst contact met je opnemen of dit akkoord is. Deze kosten worden dan doorberekend aan de klant. 

​Verzending onder Rembours: 

Wanneer je kiest voor het verzenden van je bestelling onder rembours (via PostNL heet dit tegenwoordig: Betaalservice) dan wordt het pakket thuisbezorgd en betaal je het volledige bedrag aan de postbode. De kosten van de verzending onder rembours brengen wij volledig bij de klant in rekening: €18,35 tot €23,30 (afhankelijk van gewicht van het pakket) +1% van het totale orderbedrag. 

BESTELLING AFHALEN

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling bij ons te komen afhalen. Kies hiervoor in het afrekenproces bij "Verzendmethode" voor "Afhalen in Haren" en er zullen geen verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Stuur na het plaatsen van je bestelling even een berichtje wanneer je de bestelling graag af zou willen komen halen. 
Over het algemeen kunnen orders op werkdagen tussen 10.00-17.00 worden afgehaald, maar eventueel is het ook mogelijk om hiervan af te wijken. Mail of Whats-app ons hier even over!