Altijd gratis feestelijk ingepakt!

FRESK


Fresk is een prachtig merk van Nederlandse bodem! Fresk is Noors voor fris.. en dat is precies wat de FRESK collectie uitstraalt! De prints van FRESK zijn herkenbaar en vrolijk, erg leuk voor op de baby- of kinderkamer. 

FRESK is in 2001 opgericht door Mark en Katja van Aardenne. Broer en zus met Scandinavische roots. Ze combineren Hollands design met een vleugje Scandinavië; wat resulteert in leuke en frisse retro prints.

Alle FRESK-producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen 

Bij FRESK hechten ze erg veel waarde aan comfort en kwaliteit. Daarnaast staat FRESK ook voor eerlijke producten, gemaakt van 100% biologische katoen. Dit is niet alleen veilig en gifvrij voor de tere babyhuid, maar ook nog eens heerlijk zacht!
De FRESK producten worden allemaal met erg veel zorg en aandacht gemaakt. De prints worden in Nederland ontworpen en de daadwerkelijke productie vindt plaats in Europa. Het biologische katoen dat ze gebruiken is allemaal GOTS-gekwalificeerd, waarmee je niet alleen verzekerd bent van een veilig en schoon eindproduct, maar van een productieproces dat voldoet aan alle strenge eisen die bij een GOTS-certificering komen kijken. 

Wij zijn erg enthousiast over FRESK en voeren vrijwel de volledige collectie. Combineer erop los of kies voor de complete lijn in één patroon. Alles kan en alles past leuk bij elkaar! Mis je toch iets in de collectie neem dan even contact met ons op, wij kunnen alle artikelen van FRESK leveren. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: