Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Färg & Form


Färg & Form is een Zweeds merk, opgericht in 1996, met een duidelijke Scandinavische touch. De KIDS collectie is verkrijgbaar in vier verschillende grafische ontwerpen en vele vrolijke kleuren. Eén van de bekendste patronen is de wolk (moln), die al in 1967 werd ontworpen door Gunila Axén en is uitgegroeid tot één van de bekendste grafische ontwerpen van Zweden.

Kun je niet kiezen? Gelukkig zijn de verschillende patronen en kleuren uit de KIDS collectie heel goed met elkaar te combineren.

Productiewijze van Färg & Form

Al het beddengoed van Färg & Form wordt in Portugal geproduceerd, de werkomstandigheden zijn goed en voldoen aan de EU-richtlijnen.
De gelamineerde producten worden in Hong Kong geproduceerd door een externe fabriek, zij werken hier al erg lang mee samen en deze fabriek heeft een erg stricte controle op de arbeidsomstandigheden en de leeftijd van werknemers (er zullen zeker geen kinderen werken in deze fabriek). 
De babykleding (en de mutsjes en sjaaltjes e.d.) worden in China geproduceerd, maar Färg & Form heeft daar haar eigen werknemers in dienst. Ze brengen regelmatig bezoeken aan de fabriek en kunnen met zekerheid zeggen dat de omstandigheden goed zijn en er zeker geen sprake is van kinderarbeid. 

Katoenen producten van Färg & Form volledig Oeko-Tex® Standaard 100 gekwalificeerd 

Al het katoen dat Färg & Form gebruikt draagt het Oeko-Tex® Standaard 100 keurmerk en is daarmee gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: