Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Kiko+


Kiko+ is het tweede project van de getalenteerde ontwerpster Kaz (Shiomi) uit Japan, die al eerder het merk gg* opstartte. Beide merken vallen onder het overkoepelende Kukkia. 

Kiko+ maakt gebruik van natuurlijke materialen (FSC-gecertificeerd hout), het speelgoed dat zij ontwerpt is zowel retro als modern; een mix waarmee zij zowel kinderen als ouders opnieuw verliefd laat worden op ouderwetse retro designs. 

Kiko+

Het logo van Kiko+ staat voor alle verschillende rassen, talen en culturen van kinderen vanuit de hele wereld. Daarom verschilt in het logo de eerste letter 'K' van de tweede letter 'K'. En Kiko is een samenvoeging van Ki (in het Japans: kind) en Ko (in het Japans: hout). De '+' staat tenslotte voor alle mensen die hebben geholpen met het creeëren van het merk. Kortom; een merknaam en logo die eigenlijk alles omvatten waar dit mooie merk voor staat. 

Kiko+ gebruikt natuurlijke materialen

Voor haar producten gebruikt Kiko+ 100% FSC-hout en al het speelgoed is voorzien van het CE-veiligheidskeurmerk. De producten worden handgeschilderd met verf op waterbasis. 

 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: