Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Liewood

Liewood is een merk uit Copenhagen dat onweerstaanbare producten op de markt brengt voor ouders en kinderen die een beetje moderne en modieuze producten wel kunnen waarderen. Alle producten bij elkaar creëren een unieke, pure en simpele wereld van baby- en kinderproducten die haar oorsprong vindt in de diepgewortelde Noorse design tradities.

De ambitie die ze bij Liewood hebben is simpel: producten maken die generaties lang meegaan.

​Het textiel dat bij Liewood wordt gebruikt is allemaal 100% biologisch, de eisen die aan de kwaliteit van de producten worden gesteld zijn erg hoog en alles wordt gedaan met de hoogst mogelijke zorg en overweging.

LIEWOOD – Milieubewust

Bij Liewood wordt de productie op een ethische manier benaderd en hierin worden geen compromissen gesloten. Beslissingen worden genomen op basis van diepgaande kennis en ervaring. Alle producten worden geproduceerd onder gecontroleerde, veilig en eerlijke omstandigheden en afgenomen van leveranciers die eveneens geen compromissen sluiten wanneer het gaat om werk of milieu. Voor de katoen-producten geldt dat deze allemaal worden geproduceerd in India, door een GOTS-gecertificeerde (Global Organic Textile Standard) leverancier. Liewood gebruikt alleen de best mogelijke materialen, die strenge eisen en kwaliteitscontroles (zoals de GOTS-certificering) zijn gepasseerd. En ze zien er bij Liewood persoonlijk op toe dat elke collectie, van de tekentafel tot de winkelschappen, voldoet aan deze hoog gestelde eisen.

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: