Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Retourneren

Retourneren

Wanneer een artikel je toch niet bevalt en je het graag wilt retourneren, laat ons dit dan binnen 14 dagen weten (na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen). Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. 

Het retourneren gaat als volgt te werk:

Stuur een e-mail naar retouren@kinderwonderland.nl met de volgende gegevens: 

  • Ordernummer en datum van de bestelling
  • Je naam en rekeningnummer (waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort)
  • De producten die je wilt retourneren en eventueel de reden van het retourneren

Zodra wij de retouraanvraag hebben ontvangen krijg je van ons een e-mail met hierbij de bevestiging.

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij het betaalde bedrag zo snel mogelijk (en uiterlijk binnen 14 dagen) terugstorten op het opgegeven rekeningnummer.

Het is belangrijk dt het product niet is gebruikt en dat het (waar mogelijk) in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de klant. 

Let op: het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Alle producten worden voor de verzending door Kinder Wonderland met de grootst mogelijke zorg verpakt, het is aan te raden de artikelen op dezelfde wijze te verpakking bij de retourzending. Kinder Wonderland is niet aansprakelijk voor beschadigingen of het zoekraken van de producten tijdens het transport. Vraag altijd om een track & trace code en bewaar deze zorgvuldig totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je retourzending goed is aangekomen. 

Hygiëneartikelen kunnen niet retour 
Opengemakte hygiëneartikelen kunnen wij niet retournemen. Denk aan geopende flessen, speentjes e.d. 

Modelformulier voor ontbinding/herroeping 
Je kunt in plaats van bovenstaande procedure ook gebruik maken van het modelformulier voor ontbinding/herroeping. Dit is niet verplicht, maar hier kan indien gewenst voor gekozen worden. 
Vul dit formulier volledig in stuur het naar: klantenservice@kinderwonderland.nl.  

Volledige retourzending 

De kosten voor een retourzending zijn altijd voor rekening van de klant en de oorspronkelijke verzendkosten van de bestelling worden niet terugbetaald. Hierop bestaat één uitzondering: wanneer een volledige bestelling wordt geretourneerd zullen de verzendkosten van de oorspronkelijke levering worden vergoed (let op: niet de verzendkosten voor het retourzenden van de producten, maar de verzendkosten die door de koper zijn betaald bij de oorspronkelijke bestelling). Indien bij de bestelling gekozen is voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering zullen alleen de kosten van de standaardlevering worden vergoed. 

Bij eventuele onduidelijkheden of vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Ruilen

Het is voor ons helaas niet haalbaar om de service van kosteloos omruilen aan te bieden. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel kan deze op bovenstaande wijze worden geretourneerd (en bij volledige retourzending worden de oorspronkelijk gemaakte verzendkosten dus wel door ons vergoed). Echter de kosten van het retourzenden (en eventuele opnieuw toesturen van het gewenste artikel, indien de kosten van dit product minder dan €50,- bedragen) kunnen wij niet voor onze rekening nemen.