Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Sebra

Sebra is een Deens design bedrijf, opgericht in 2004 door ontwerpster Mia Dela. Nadat zij in 2001 haar opleiding afrondde kwam zij tot de ontdekking dat er maar weinig producten voor baby- en kinderkamers op de markt waren van hoge kwaliteit met een aansprekend design. Het idee voor Sebra was geboren.

Moderne en hippe ontwerpen, innovatieve kleurkeuzes & traditionele, ambachtelijke technieken...

Sebra staat voor moderne en hippe ontwerpen, innovatieve kleurkeuzes en traditionele, ambachtelijke technieken zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout, wol en katoen.

De collectie van Sebra bestaat uit speelgoed, knuffels, kindermeubels, beddengoed en accessoires voor kinderen en hun kamers. De ontwerpen stimuleren de verbeelding van kinderen en stralen kwaliteit en creativiteit uit.

100% GOTS-gecertificeerd katoen  

Begin 2014 heeft Sebra een nieuwe beddengoed-lijn op de markt gebracht, gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd katoen. Dit past precies bij de overige collectie van ecologische producten. 

Sebra heeft een ecologisch bedrijfsbeleid, werkt met 100% organisch en GOTS-gecertificeerd katoen en zij vervaardigt haar handgemaakte baby- en kindermeubels uit duurzame materialen. Genoeg redenen om een groot deel van de collectie op te nemen in ons assortiment en deze in de toekomst te blijven uitbreiden! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: