Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Sophie de Giraf


Sophie de Giraf is een natuurrrubberen speeltje voor baby's en kinderen. Het is een echte klassieker aangezien het eerste exemplaar dateert uit 1961! De vrolijke rubberen Giraf is al bij vele baby’s favoriet en niet zonder reden. Het speeltje heeft een ideale vorm voor baby’s grijpreflexen en kan zorgeloos worden gebruikt als bijtring bij doorkomende tandjes aangezien Sophie 100% natuurlijk is, gemaakt van het rubber van de heveaboom.

Naast dé Sophie de Giraf zijn er nog vele andere speeltjes van de Giraf (bijt speelgoed, rammelaars, knuffels, badspeelgoed, etc.), maar vergeet ook niet de schattige vriendjes van Sophie: Kiwi de Vogel, Gabin de Beer, Margot de Schildpad en Josephine de Muis!

100% natuurlijk rubber

De firma VULLI produceert Sophie de Giraf. Zij wordt nog altijd “handmatig” vervaardigd. De exacte manier waarop Sophie wordt gecreëerd is een goed bewaard gebleven geheim, maar de basis is de sap (een elastische latex) van de Hevea rubber boom uit Maleisië. 
Dit natuurlijke rubber (en de natuurlijke verf waarmee Sophie de Giraf wordt gekleurd) is vrij van BPA, PVC, Phthalates, PVC en andere schadelijke stoffen. Het speeltje is 100% veilig voor baby’s en kinderen. 

Prijzen en Awards

Maar liefst 95% van alle Franse baby’s is in het trotse bezit van een eigen Sophie en wereldwijd zijn al 30 miljoen Sophie’s verkocht! Ook heeft Sophie al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mother & Baby GOLD award 2011-2012 voor beste speelgoed voor baby’s in de leeftijd 6-12 maanden.  

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: