Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1ūüĎĆ

Vanaf ‚ā¨ 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Nationale Voorleesweek: 5 boeken die je hart stelen

   
Vandaag - 24 januari - is de jaarlijkse Nationale Voorleesweek weer van start gegaan met de traditionele voorleesontbijten op school. Door je kind voor te lezen vergroot je het zelfvertrouwen van je kind, stimuleer je fantasie, het concentratievermogen én de ontwikkeling van de hersenen. En misschien wel het belangrijkst van allemaal.. het versterkt de band tussen jou en je kind. Hieronder delen we vijf boeken met je die je hart stelen en dus onmisbaar zijn in je boekenkast! ✨
   
 
Kip waar ben je - Ingela Peterson

1. Flapjesboeken van Ingela P. Arrhenius
De kartonnen flapjesboeken van Ingela P. Arrhenius zijn een waar feestje voor baby's en dreumesen. Kleurrijke illustraties, toegankelijke tekst, onverwoestbare vilten flapjes en achterin in elk boek een spiegeltje als verrassing!

 

 2. Heb jij misschien Olifant gezien?
Dit boek zorgt ongetwijfeld voor heerlijke liefdevolle en grappige voorleesmomenten tussen jou en je peuter. Olifant wil verstoppertje spelen en is daar héél goed in. Je peuter kan Olifant heel duidelijk zien zitten en enthousiast aanwijzen, terwijl het jongetje in het boek steeds weer verbaasd is over de goede verstopplekken van Olifant. 

 

3. De Gele Ballon
Bedenk samen met je kleuter de meest fantasierijke verhalen aan de hand van talloze kleurrijke illustraties.

De Gele Ballon heeft geen geschreven tekst. Maar... als je goed oplet zul je zien dat er terugkerende elementen staan op de pagina's. Een blauw autootje, een fakir, een boef en een gele ballon! Is er dan tóch een verhaallijn in dit boek?... 

 

4. De muziekboeken van Jessica Courtney
Deze muziekboeken zijn een lust voor het oog √©n voor het oor. Bekende verhalen zoals 'De Notenkraker' en 'Doornroosje', maar ook informatie over planeten en seizoenen zijn prachtig ge√Įllustreerd, verteld en worden op elke pagina ondersteund door bekende klassieke muziek.¬†Uitleg over de gekozen muziekstukken staat op het eind van het boek. Herkennen jullie de verschillende instrumenten? Kunnen jullie horen waarom bepaalde stukken zijn uitgekozen voor bepaalde momenten in een verhaal?

 

5. Lampje - Annet Schaap
Een boek dat gaat over dapper zijn en meer kunnen dan dat je ooit voor mogelijk had gehouden.

Lampje is de dochter van een vuurtorenwachter. Iedere avond beklimt zij eenenzestig treden om het licht aan te steken van de vuurtoren. Maar dan zijn de lucifers op, is het donker en gaat alles mis! Is Lampje dapper genoeg om alle spannende verhalen te trotseren?

 
Zoveel prachtige boeken... vind je het nou moeilijk om een goede keuze te maken? Kijk tijdens het aanschaffen van een nieuw boek dan eens zowel naar de interesses van je kind als naar je eigen interesses. Het enthousiasme dat je namelijk kunt voelen voor een boek, breng je absoluut over tijdens het voorlezen! 

Laat de Nationale Voorleesweek de start zijn van n√≥g meer knusse voorleesmomenten samen met je kind, waarin jullie samen de verhalen ontdekken die schuilgaan in¬†vele boeken. En wie weet, misschien wordt juist dat √©ne boek dat je vandaag kiest, wel het favoriete verhaal van morgen. Dus, duik in de wereld van boeken, cre√ęer samen nieuwe avonturen en¬†zorg voor h√©√©rlijke, onvergetelijke knusse momenten samen met je kind!‚ú®

 

¬Ľ Kinder Wonderland ¬ę

‚ú®open-end speelgoed ‚ú®wollen kinderkleding ‚ú®educatief speelgoed ‚ú®barnsteen

Gratis bezorging

vanaf ‚ā¨ 40,-

Feestelijk ingepakt

voor elke gelegenheid

Vandaag besteld

morgen in huis