Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Glo Pal Cubes lichtgevende blokjes: Het perfecte speelgoed voor in bad

Badderen kan een uitdagende ervaring zijn voor zowel ouders als kinderen. Sommige kinderen vinden het heerlijk om in het water te spetteren, maar anderen zijn bang voor het bad of vinden badderen gewoon saai. Dat is waar de Glo Pals Light Up Cubes om de hoek komen kijken - ze zijn leuk en leerzaam speelgoed voor in bad dat kan helpen om badtijd een leukere ervaring te maken voor kinderen.

Wat zijn Glo Pals Light Up Cubes?

Glo Pals Light Up Cubes zijn kleine, kleurrijke plastic kubussen die oplichten als ze in contact komen met water. Elke kubus bevat een LED-lampje dat oplicht zodra het in contact komt met water, wat kinderen een betoverende en boeiende zintuiglijke ervaring geeft. De kubussen zijn ook zo ontworpen dat ze drijven, waardoor ze gemakkelijk te zien en te pakken zijn in het water.

Wat zijn de voordelen van Glo Pals Light Up Cubes?

Glo Pals Light Up Cubes bieden talloze voordelen voor kinderen. Hier zijn een paar van de belangrijkste voordelen:

1. Sensorische stimulatie: De kleurrijke en gloeiende kubussen bieden een unieke zintuiglijke ervaring die de zintuigen van een kind kan helpen stimuleren.

2. Stimuleert leren: De kubussen zijn er in verschillende kleuren en kunnen gebruikt worden om kinderen te leren over kleuren, tellen en meer.

3. Bevordert creativiteit: De kubussen kunnen worden gebruikt om verschillende patronen en ontwerpen in het water te maken, waardoor creativiteit en verbeelding worden aangemoedigd.

4. Vermindert angst voor water: Voor kinderen die bang zijn voor water, kunnen de gloeiende kubussen helpen om badderen minder intimiderend en leuker te maken.

5. Veilig en niet-giftig: De kubussen zijn gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen die veilig zijn voor kinderen om te gebruiken.

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Feestelijk ingepakt

voor elke gelegenheid

Vandaag besteld

morgen in huis