Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Eco Lunchbox

Eco Lunchbox is in 2009 opgericht door Sandra Ann Harris. Sandra en haar gezin dronken al uit waterflessen van roestvrij staal, maar ze wilde ook graag haar lunch veilig en duurzaam houden. De zoektocht naar een veilige, verantwoorde broodtrommel leverde niet het gewenste resultaat op dus besloot ze deze zelf op de markt te gaan brengen! 

Een alternatief voor Plastic

Dat de lunchbox plastic-vrij zou worden was voor Sandra al duidelijk; na uitvoerig onderzoek naar plastic kon ze concluderen dat er nergens bewijs te vinden is dat plastic veilig is. Het is en blijft een variërende mix van chemicaliën. Er wordt steeds meer bekend over plastic, waardoor de wereldwijde bezorgdheid over de veiligheid ervan toeneemt. Sandra Ann Harris koos voor haar broodbakjes daarom voor een alternatief voor plastic dat gegarandeerd veilig is: roestvrij staal. 

Broodbakjes vrij van schadelijke stoffen

De broodbakjes van Eco Lunchbox zijn gegarandeerd vrij van plastic, vinyl, PVC, BPA en Lood! Daarnaast zijn ze mede door hun duurzaamheid erg goed voor het milieu: de broodbakjes gaan erg lang mee en dragen eraan bij dat er een stuk minder plastic broodbakjes op de vuilnisbelt belanden. 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: