Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Engel Natur

Uit liefde voor de huid en het milieu
Engel Natur is een familiebedrijf en maakt al 85 jaar ondergoed en kleding. Door in 1982 onbehandeld katoen te gebruiken, begon het bedrijf zich op een consistente manier te concentreren op natuurlijk textiel.

Tegenwoordig omvat de collectie ondergoed en kleding voor baby's en kinderen, ondergoed voor volwassenen, een klein assortiment bovenkleding van zuivere merinowol of merinowol en zijde voor kinderen en volwassenen, kleding van fleece en gekookte wol van zachte, behaaglijke merinowol voor baby's en kinderen, fleecekleding voor volwassenen en speciaal ontwikkelde kleding voor prematuren.

Naast biologisch katoen gebruiken ze de beste biologische merino scheerwol en natuurlijke biologische merino scheerwol met zijde. Alle kleurstoffen die gebruikt worden zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij geweest van schadelijke AZO-kleurstoffen. Voor het kleuren van het wollen textiel gebruiken ze alleen reactieve kleurstof, die bijzonder goed samengaat met vezels en opvalt door zijn uitstekende echtheid. Engel onthoudt zich van elke vorm van chemische afwerking bij de textielverwerking.
Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: