Altijd gratis feestelijk ingepakt!

HYH Designs - Hold Your Horsies Designs 


HYH Designs is een merk uit Australië dat volledig handgemaakte producten maakt voor baby's en moeders. Met name de bijtringen en moeder-kettingen zijn erg populair. De bijtringen zijn altijd origineel; je kiest een design maar vaak verschillen er altijd wel een paar kralen zodat je een uniek, handgemaakt product krijgt! HYD Designs is opgericht door een moeder van 4 kinderen, met als passie het maken van ecologisch verantwoorde kettingen en bijtspeeltjes. De kettingen van HYH Designs zijn super als je een pasgeboren baby hebt, ze kunnen namenlijk ongestoord spelen de kralen en erop sabbelen, aangezien de gebruikte materialen 100% veilig zijn! 

Eerste Europese verkoper van HYH Designs 

We zijn er best een beetje trots op dat we bij Kinder Wonderland als allereerste de mooie producten van HYH Designs mogen verkopen! 

HYH Design gebruikt duurzame materialen en produceert lokaal 

Omdat HYH Designs nog een vrij klein bedrijf is produceren zij alles zelf, met de hand. De producten die zij gebruiken zijn allemaal ecologisch verantwoord: de kralen zijn of gemaakt van 100% hout, of van Food-grade Siliconen; vrij van BPA of andere schadelijke stoffen. 

HYH Designs - 100% handgemaakt 

Omdat de gave producten van HYH Designs allemaal met de hand gemaakt worden én vanuit Australië moeten worden ingekocht kan de levertijd wat lang zijn als een product is uitverkocht. Vaak is alles binnen drie weken te leveren, maar dit is geen garantie. Het leuke van handwerk is wel dat ze altijd openstaan voor suggesties; wil je een bepaald design maar dan net met andere kralen of kleuren dan kunnen we dit voor je vragen! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: