Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Lijnloves


Lijnloves is een Nederlands merk dat is opgericht door Marjolijn Sluyer in 2014. Het is een vrolijk label dat alles met de zeefdruk maakt. Alle producten worden met liefde met de hand gemaakt en zijn echt een aanwinst op elke baby- of kinderkamer!

Lijnloves produceert verantwoord en veilig

Voor de producten van Lijnloves wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch katoen of katoen dat voorzien is van een OEKO-Tex-100 certificaat. Deze mooie stoffen worden met de zeefdruk (met de hand) bedrukt met 100% eco-vriendelijke inkt. Dit resulteert in mooie en bovenal volledig veilige en verantwoorde knuffels, kussens, mutsjes en andere leuke dingetjes voor je kind! 

De basis van de producten is wit, zodat de vrolijke prints er lekker uitknallen. Ze is begonnen met de Uil, die al snel gevolgd werd door de Beer met hoed. Wij vinden het kuikentje met veer (en de cactussen eigenlijk ook) ook erg leuk! Alles wordt met de hand gemaakt, is je favoriete product uitverkocht neem dan even contact met ons op en we bestellen het meteen voor je na! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: