Altijd gratis feestelijk ingepakt!

Maileg

Het Deense designmerk Maileg is in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Dorthe heeft een unieke stijl en is verantwoordelijk voor het design van alle Maileg producten. Maileg is daarnaast al driemaal gekozen voor de Deense Craft Collection (www.danishcrafts.dk). 

Maileg gebruikt alleen duurzame materialen

Elk ontwerp wordt met veel oog voor detail gemaakt, de Maileg producten worden deels met de hand gemaakt en er wordt altijd gezocht naar bijzondere materialen. Waar mogelijk kiezen ze voor biologisch katoen, maar veelal wordt gebruik gemaakt van een mengeling van stoffen om zo tot de meest bijzondere combinaties te kunnen komen. Er wordt hoe dan ook altijd gekozen voor de allerbeste materialen, waaronder; biologisch katoen, gifvrije en loodvrije verf en recyclebaar hout. 

Maileg produceert duurzaam in Azië

Bij Maileg vinden ze het erg belangrijk dat de producten die ze uitbrengen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met fabrieken en leveranciers om op die manier betrouwbare en veilige producten te kunnen garanderen. De kwaliteitscontrole is strikt en alle Maileg producten zijn veilig bevonden en CE-getest. Maileg producten worden geproduceerd in Sri Lanka en China; alle fabrieken waarmee wordt samengewerkt zijn familiebedrijven die zich hebben toegelegd op productie van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Maileg eigen personeel dat toezicht houdt op de productie en verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van de Maileg producten. 

Maileg Konijnen en Muisjes in Luciferdoosjes 

Een wereldwijd succes zijn de Maileg Konijnen. Ze zijn er in allerlei verschillende formaten (van mini tot mega-groot!) en er is een groot aanbod aan kleertjes, meubeltjes en andere leuke hebbedingen voor deze knuffel konijnen. Behalve de Maileg Konijnen zijn ook de Muizenfamilies in hun luciferdoosbedjes een grote hit! Maileg blijft haar collectie uitbreiden en vernieuwen; de artikelen wisselen elk half jaar en veel producten zijn na een bepaalde periode niet meer te bestellen. Zo haal je met een Maileg product dus iets origineels en unieks in huis! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: