Altijd gratis feestelijk ingepakt!

My Sweet Potato

My Sweet Potato is een geweldig nieuw Belgisch merk: de Antwerpse ontwerpster van My Sweet Potato is Loes Verhaert, moeder van twee patatjes. Op een dag was ze aardappel-stempels aan het maken en voor ze het wist zaten haar jongens volledig onder de verf: het prille begin van "My Sweet Potato".

My Sweet Potato is milieubewust

My Sweet Potato staat voor down-to-earth, milieubewust en bijzonder design. "We zien kinderen liever in een park dan op de catwalk paraderen." Kleren zijn er om te gebruiken en moeten lang mee kunnen gaan. Stevige stoffen, duurzame prints. Worden de kleren te klein dan moeten ze zeker nog een tweede ronde doorkunnen voor broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. De stoffen die My Sweet Potato gebruikt zijn GOTS-gecertificeerd; het 100% hoogwaardige katoen is biologisch en het productieproces voldoet aan strenge ecologische en sociale critera.

Principes van My Sweet Potato

De twee mooie principes waar My Sweet Potato haar collecties op baseert: 

1. Laat een kind een kind zijn
2. Laat het schitteren in die rol


Daarom zijn de producten van My Sweet Potato simpel (maar niet saai) & origineel (maar niet te vergezocht). Wij houden ervan en hebben alle slaapzakjes in de collectie! 

Weergave: Lijst /Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op: