Meteen naar de content

Volg ons!

Klanten waarderen ons met een 9.1👌

Vanaf € 40,- gratis verzending

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Meer Informatie over de Geboortelijst

 

Actie Geboortelijst in Juli

Wanneer je in de maand Juli een geboortelijst aanmaakt ontvang je na afloop van de periode waarin de geboortelijst online heeft gestaan een shop-tegoed voor Kinder Wonderland ter waarde van 15% van de totale verkochte producten via jouw geboortelijst!

Een super start voor je baby!

Met de komst van een baby verandert er natuurlijk van alles. Tijdens de zwangerschap is gezond leven ineens een stuk belangrijker, want je keuzes beïnvloeden nu niet langer alleen jezelf, maar ook je baby! Na de geboorte is dit eigenlijk niet anders. Er zijn ontzettend veel babyproducten op de markt en het is niet altijd eenvoudig om de juiste hiervan te kiezen voor je baby. Nog niet zo lang geleden bevatten de meest gerenommeerde plastic babyflesjes nog BPA, een stof die je toch liever niet in de melk van je kindje terug zou willen vinden. Het feit dat babyproducten worden gecontroleerd en aan bepaalde eisen moeten voldoen, wil nog niet zeggen dat je als ouder altijd genoegen hoeft te nemen met deze eisen. Bij Kinder Wonderland willen we het kiezen voor veilige alternatieven gemakkelijker te maken, door alleen producten in ons assortiment op te nemen die voldoen aan de eisen die wij stellen. Uit ervaring weten wij dat het soms lastig is om mensen uit te leggen dat je bijvoorbeeld geen plastic producten wilt gebruiken voor je baby, of dat je (de eerste maanden) alleen knuffels of doekjes wilt van biologisch katoen. Door een geboortelijst bij Kinder Wonderland aan te maken hoef je hier niks over uit te leggen, want mensen kunnen alleen maar kiezen uit producten die volledig veilig zijn voor je baby! 

Het maken van je Geboortelijst

De geboortelijst is een verlanglijst voor kraamkado’s. De toekomstige ouders stellen deze lijst al voor de geboorte (meestal zo’n drie maanden van tevoren) van hun baby samen, zodat ze zich hier in de kraamweek niet meer mee bezig hoeven te houden en alle visite gemakkelijk een kado kan uitzoeken waar de ouders gegarandeerd blij mee zullen zijn. Een ander bijkomend voordeel van een online geboortelijst is dat de gekozen kado’s worden afgestreept, de kans dat je een kraamkado dubbel zult krijgen wordt hiermee wel heel klein!

Een geboortelijst kun je zo ver van tevoren aanmaken als je zelf fijn vindt. Je klikt op Maak een Geboortelijst” en vult de gevraagde gegevens in. Nadat deze gegevens zijn opgeslagen ben je klaar om de lijst met kado's te gaan vullen! 

Misschien weet je al precies wat je graag zou krijgen, maar het zou ook goed kunnen dat je nog wat meer inspiratie nodig hebt. Gelukkig kan de lijst gewoon worden opgeslagen, dus neem er rustig de tijd voor en pas de lijst aan zolang je wilt. Dit zou zelfs na de geboorte van de baby nog kunnen (als jullie bijvoorbeeld het geslacht nog niet wisten kun je na de geboorte wat geslachts-specifieke kado's toevoegen). Kom je er toch niet helemaal uit, vraag ons dan gerust om hulp!

Het delen van de Geboortelijst 

De geboortelijst kan op verschillende manieren worden gedeeld. Online, offline, via de mail, social-media of door een link op het geboortekaartje. Een veel gebruikte methode is de link opnemen op het geboortekaartje, of een apart papiertje toe te voegen bij de geboortekaart. Maar het online delen van de geboortelijst is gemakkelijk en heeft als voordeel dat de kado’s kunnen worden afgestreept zodat ze niet dubbel worden uitgezocht. Ook kunnen mensen via de online verlanglijst direct doorklikken naar de productpagina en het kado dat zij leuk vinden om te geven meteen bestellen!

  • Zoek de geboortelijst via de zoekoptie op onze siteGeef mensen dus simpelweg de link naar onze site en laat ze via het zoekformulier de lijst zelf opzoeken door de naam van jullie kind (of van de ouders) in te voeren! Indien de geboortelijst is ingesteld als prive-lijst zal er eerst een wachtwoord moeten worden ingevoerd voordat iemand op de pagina van jullie lijst terechtkomt. 
  • Zet een link naar de geboortelijst op het geboortekaartje
  • Deel de geboortelijst via e-mail, facebook of twitter.
  • Druk de geboortelijst af en stuur deze mee met het geboortekaartje. 

Na de geboorte

Zodra jullie baby is geboren en de geboortelijst op de door jullie gekozen manier(en) is gedeeld, kunnen de kado's worden uitgezocht. Als mensen een geslaagd kado hebben gevonden op de lijst kunnen ze deze online afstrepen, voor volgende mensen is dit kado niet langer zichtbaar op de lijst. 

De geboortelijst blijft gemiddeld drie maanden online staan, maar indien gewenst kan deze altijd eerder of later gesloten worden. 
 

Klik hier om je eigen Geboortelijst te maken of bekijk een voorbeeld van een geboortelijst.

» Kinder Wonderland «

✨open-end speelgoed ✨wollen kinderkleding ✨educatief speelgoed ✨barnsteen

Gratis bezorging

vanaf € 40,-

Feestelijk ingepakt

voor elke gelegenheid

Vandaag besteld

morgen in huis